Hilsen fra PUST Rejser

God tid

Sjældent har jeg haft så god tid til rådighed – jeg får både bagt kardemommesnurre, set gamle politisk (u)korrekte og meget kedelige Woody Allen-film, gået ture i Dyrehaven – og talt rigtig meget i telefon.  Det er ikke så dårligt. Og det kunne – på katastrofe skalaen – være værre. Og miljø og bæredygtighed kommer også tilbage på dagsordenen når coronakrisen er overstået – den er ikke gået væk i mellemtiden. Og så har vi den at bekymre os over. 

Men i går sad jeg så med Signora Sylvester og lavede “damage-control” som det hedder. Eller det lidt blidere udtryk: “Plan B” for forårets rejser.

De bliver måske/sandsynligvis aflyst og så skal vi være klar med et andet tilbud til alle de rejsende der havde glædet sig til en kunstrejse eller anden inspirerende ophold i Italien eller Nice. Men det er altså kun på ide planet. Vi lægger i øjeblikket ingen nagelfaste planer – det er klart. Men måske kan det være rart at vide, at hvis den ene rejse går i vasken, så kommer der et tidspunkt hvor en “erstatningsrejse” kan komme på tale.

Vi må jo stadig regne med, at vi vender tilbage til et normalt dagligdags liv, hvor vi igen kan gå til koncerter og udstillinger –  eller på La Glace og spise sportslagkage.

Man kan se her på dette link hvilke datoforslag vi har til evt erstatningsrejser. Og så skriver vi til alle rejsedeltagere senest 14 dage før afrejsen med mere information. Man vil også blive givet muligheden for at vælge en helt anden rejse. Der er  – på papiret (som er så taknemmeligt) – mange interessante rejser i støbeskeen.

Indtil da er man velkommen til at ringe eller skrive til os.

Bogen om Castel Vittorio

Den flotte bog om Castelv Vittorio med fotos og madopskrifter og historier udkommer snart. Den planlagte bogreception den 7.april skulle have været på Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup, og det sker også- senere! Det bliver bare ikke den 7.april, det kan vi vist godt slå fast. Så der er endelig noget man kan regne med……………

Vi vender tilbage derom og du er fortsat inviteret. Når vi igen får lov at feste sammen vil der ikke blive sparet på noget.

Vi skulle hilse fra forlaget Muusmann og fortælle, at det vil være muligt at forudbestille bogen med rabatkoden vittorio20. Skriv til:

https://muusmann-forlag.dk/castelvittorio/

Denne kode giver 20% rabat og fri fragt i DK. Gælder indtil starten af april.

På fotoet ser man forsiden af den skønne bog. Lige til at lægge på kaffebordet. Med en kanelsnurre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *