Glædelig jul

Kære PUST ven,

Med dette nyhedsbrev vil jeg gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Samtidig vil jeg også gerne sige tak for de timer vi har tilbragt sammen i Italien. Jeg håber vi ses igen i Liguriens grønne bjerge.

Det har været et spændende år for PUST Rejser. Mit lille rejsebureau har vist sig levedygtigt og ideen om at koncentrere sig om en særlig – men relativ ukendt – region i Bella Italia, har vist sig som et godt og meningsfyldt projekt.

Hvis man skærer ind til benet, er ideen med PUST Rejser, at give ferier mening og indhold.

PUST Rejser skabte rammerne, men du bidrog med din tilstedeværelse. TAK for det.

I 2017 er temaerne stadig kunst, musik, natur og gastronomi. Ingen andre rejsebureauer har sammen kulturelle tilgang til Italien og det autentiske og u-turistede område i Nervia dalen.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at landsbyen Castelvittorio er en vigtig medspiller i PUST Rejsers univers. Landsbyen bakker op om stort set alt jeg foreslår. Også dét er jeg dybt taknemlig for. Her et foto fra terassen i “Asilo’en” – PUST Rejsers eget hus på piazaen i Castelvittorio.

Men Ligurien har meget andet at byde på end den lille undseelige landsby i bjergene. F.eks. Asger Jorns bolig i Albissola lidt længere henne ad kysten mod Genova. Det er det tætteste vi kommer på en national arv i udlandet. Jorns hus er for bare 1,5 år siden åbnet som museum og det er et helt utroligt sted at besøge.

Jeg har selv været der rigtig mange gange og hver gang finder jeg nye detaljer i husets udsmykning. Huset ligger, som jer der har været der ved, smukt placeret oppe over Albissola med udsigt over Middelhavet. PUSt Rejser tilbyder udflugter dertil på 4 af forårets rejser.

Her til aften (lillejuleaften) viste DR1 en genudsendelse fra auktionshuset Bruun Rasmussen, hvor man er taget til Albissola for at købe en Asger Jorn vase . Gense udendelsen her. Asger Jorn og Albissola kommer på banen et lille kvarter inde i udendelsen. Det er sjovt at se Jorns nære samarbejdspartnere Poggi brødrene føre sig frem i DR Tv – de er ikke for ingenting italienske charmeurer.

Musikken fylder også ganske meget i PUST universet. Er du glad for at synge er der sangkurser for alle niveauer – opera, rytmisk, begyndersang – og sang for alle!

Musikfestivalen i sidste weekend juli har i år sangen som tema. Overskriften er: Castelvittorio Canta som betyder Castelvittorio synger. På programmet er bl.a. en semistage opsætning på Castelvittorios smukke piazza af berømte italienske opera arier, sat i scene af ingen ringere end Mikael Melbye med de vokale hovedkræfter tenor Jan Lund og sopran Elsebeth Dreisig. Se mere her.

Her kan du se en oversigt over hvilke rejser PUSt tilbyder i foråret og sommeren 2017. jeg håber selvfølgelig vi ses på en af rejserne i 2017.

Vil du hjælpe mig med at anbefale PUST til dine venner og sprede “the good news”? Så videresend dette nyhedsbrev eller hvis du er på facebook “like” og “del”.

Buon Natale e Felice capo d’anno!

Pia Scharling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *