Glædelig jul fra PUST

Castelvittorio jul
Den smukke piazza i Castelvittorio er julepyntet og bålet for byens skytshelgen Sant Stefano holdes igang alle juledagene.
Hermed ønskes alle venner af PUST Rejser en GLÆDELIG JUL & et GODT NYTÅR. Mange af os ses i 2020 enten i Castelvittorio, i Venedig, i Cremona eller i Nice  – og det er lige som det skal være. Vi vil gerne have nye kunder, men vi elsker bestemt også de gamle:-)

TAK for jeres gode selskab og engagement i året der gik. PUST kunne ikke have ønsket sig bedre selskab i 2019.

Nu ser vi frem til foråret og det nye år 2020  og glæder os blandt meget andet til:

Bogudgivelse

I april udkommer en flot bog om Castelvittorio, med opskrifter og små historer, skrevet af Helle Brønnum Carlsen og undertegnede og fotograferet af en af Danmarks allerbedste fotografer Flemming Gernyx.

Café på piazza’en

Jer der har besøgt byen ved, at pladsen kun mangler en lille bar for at blive det perfekte “hang-out” og jeg er superglad over at have fået muligheden for nu, at realisere drømmen om en cafe på det smukke torv i Castelvittorio.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg havde foretrukket, at en af de lokale havde taget dette initiativ, men en vigtig ting jeg har lært i Castelvittorio er, at man nogen gange bare skal gå forrest, så kommer resten af sig selv.  Casteluccerne er oprigtigt glade for de danske tiltag i deres perle af en landsby, men tager helst ikke initiativer selv. Alt er jo godt som det er – eller sådan da. I hvert fald godt nok. Det italienske folk er nøjsomme mennesker. De kræver  grundlæggende bare ordentlig mad på bordet, men deler gerne deres lands rigdom med os danskere.

Som jeg før har sagt: Der er højt til loftet i Castelvittorio.

Gang i Castelvittorio fra maj til oktober

Første hold er gæster i et helt nyt spændende koncept der hedder Mad, vin & vandring. De gode restauranter og den smukke natur der omgiver Castelvittorio har endnu engang inspireret til en ny rejse. Vi skal ikke nødvendigvis trave strabadserende ture hver dag men blot spadsere (som min mor altid gjorde og stadig gør:-) Og så skal vi nyde den gode  – let kalorieholdige – mad på de lokale restauranter. A perfect set, som man siger.

I ugerne derefter følger en perlerække af dejlige kursusrejser.

Bl.a. er vi glade for at kunne byde velkommen til en ny kor-leder Janni Wind, som giver sit særlige bud på en skøn sang-uge i juli måned. På denne rejse gives der forresten early bird-rabat indtil 1.februar 2020. Læs mere HER.

Sommeren kommer som vanligt til at summe af gæster fra PUST. Musikfestivalen ligger hvor den plejer i slutningen af juli (mere om den snart) og når sommeren går på hæld byder vi traditionen tro det allersidste hold I Castelvittorio velkommen. Det er CBS Executive som for tredje år i træk afholder deres højt respekterede lederudviklingskursus i landsbyen. I en uge summer Castelvittorio af ambitiøse, hårdt arbejdende unge chefer, som får undervisning fra allerøverste hylde samtidig med, at de fordyber sig i den vidunderlige italienske eftersommer og landsbyens kreative ro! Læs mere om CBS Executive her.

Hermed endnu engang GLÆDELIG JUL og et PUST af gode tanker til jer alle. Vi ses i 2020.

De allerbedste hilsner
Pia

PS. Husk at nyhedsbrevet ikke kan besvares. Man skal istedet skrive direkte til info@pustrejser.dk, hvis man har kommentarer eller spørgsmål til nyhedsbrevet.
musikrejser italien
musikrejser pust rejser
PUST Rejser
(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)
cvr 25095634
Heisesgade 552100 København Ø
Tlf. 31264100
www.pustrejser.dk
mail: info@pustrejser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *