Eksklusiv vinsmagningsevent med PUST rejser

Olie, vin & vand

    

Mange har efterhånden fået smag for vinen fra PUST Rejsers vinproducent i Piemonte Mauro Dogliani og nu kommer selvsamme Mauro til København og giver 2 eksklusive smagninger på sine dejlige vine, som tæller alle de kendte piemontenavne: Barbera, Barbaresco, Barolo, Nebbiolo m.fl..

Mauro skrev til PUST at han skulle til nordtyskland i november og var vi interesserede i at han slog et smut omkring  Copenhagen?  Si si! Assolutamente.

Mauro Dogliani er en gudsbenået foredragsholder og vinproducent, der fortæller levende og engageret på fint engelsk om sine vine. Samtidig skænker han generøst op af de gode flasker og byder fade rundt belæsset med ost og pølse m.m fra Piemonte.

Signora Elena Dogliani (fruen selv) er med og hun sætter niveauet meget højt når der præsenteres lækre delikatesser fra Piemonte.

Ydermere er trøffelhøsten netop igang og Mauro har bebudet at han medbringer helt friske trøfler.

Både vine og trøfler til salg til gode priser.

PUST Rejser afholder 2 smagninger med et begrænset antal pladser. Billetter á kr.150 til begivenheden reserveres og forudbetales ved en mailbesked til info@pustrejser.dk

Den første smagning er fredag den 18.november kl 19-21.

Den anden om søndagen den 20 november kl 13-15. Kom præcist hvis du vil smage alle vinene – og gerne en lille smule sulten & tørstig:-)


VAND

Det gode skib ARK i Christianshavns Kanal lægger kahyt til smagningen, som foregår under dæk, i smukke omgivelser.

Adressen er Overgadennedenvandet nr 41, lige ved den lille bro ved Sankt Annægade.

OLIE

– kommer selvfølgelig fra PUST Rejser egen landsby Castelvittorio.  Det er den allerfineste og mest delikate olie, presset på de små sorte taggaschia oliven i bjergene omkring Castelvittorio. En fuldstændig ren olie med så mange gode egenskaber, at den sandsynligvis ikke fåes bedre i hele Europa. Den er økologisk og fuldstændig ublandet, hvad der er et sjædent syn i dag og hentet direkte hos olivenbonden.

PUST Rejser har fået 100 flasker hjem af 0,5 og 0,75 liter (pris 100/150 kr) og sælger dem fra kontoret på Østerbro, Heisesgade 55,  eller ved vinsmagnings-begivenheden i november. Vi regner med, at flaskerne bliver revet væk –  ligesom sidst. De kan reserveres og forudbetales ved en mailbesked til info@pustrejser.dk

    

med PUST hilsen

Pia

 


To unsubscribe click here

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *