Vil du være PUST Rejser vært?

PUST Rejser vært

At være vært – eller værtinde –  hos PUST Rejser, giver dig mulighed for at følge alle aktiviteter der foregår under en almindelig PUST Rejse: måltider, udflugter og undervisning. Du betaler blot 25% mindre af rejsens normale pris og du har stort set ingen udgifter i ugens løb, bortset fra morgenmad. D.v.s sige koster 8.000 kr. betaler du blot 6.000 kr.

Derudover bor du  i enkeltværelse (uden tillæg) – sandsynligvis i l’Asilo’en hvor der er spisestue, køkken, tagterrasse og bibliotek. Asilo’en ligger placeret på torvet i Castelvittorio og er et smukt istandsat tidligere børnehjem – nu mødested for PUST Rejser.

Samtidig skal du holde et vågent øje med de andre deltagere: Har de godt? Er der problemer, spørgsmål eller andet du kan hjælpe med?

Det er ikke sikkert du umiddelbart har løsninger på alt, men du gør hvad du kan:-)

Dine umiddelbare kvalifikationer er at du er praktisk og socialt  anlagt – og at du har kørekort. Vejene er gode omkring Castelvittorio – snoede ja, men ikke specielt smalle, så det er altså ingen sag at være chauffør, hvis man ellers er vant til at køre bil.

Nærmere definerede opgaver kunne være:

  • At tjekke undervisningslokalet hver dag og sørge for at der er ryddet op og at alt i orden.
  • Sørge for kaffe til formiddagspausen.
  • Dække bord til fællesfrokosten – andre praktiske gøremål i forb. m. de fælles måltider i Asilo’en.
  • Køre på apoteket i Pigna (3 km) og hente…..
  • Køre til stationen i Ventimiglia (20 km) og f.eks. hente en kursusdeltager der ankommer sent.
  • Kopiere undervisningsmateriale/ opsætte projektor.
  • Holde mandtal ved udflugter.

Hvordan melder du dig til værtsskabet?

Send en mail til pia@pustrejser.dk og forklar hvem du er og hvorfor du gerne vil med.

Skriv også gerne om du har specifikke uger du gerne vil med på.

Når du og  PUST Rejser har fundet hinanden, kommer du på en liste og hver gang der er brug for en PUST-vært bliver du spurgt. Men som sagt kan du også byde ind med specifikke tidspunkter, ved simpelthen at kigge i programmet og se hvad der kunne passe dig.

Regn  med 12-15 timer på en uge – og det er jo en slags arbejde – men det er også en oplevelse og du vil møde mange søde mennesker – både italienere og danske gæster.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Pia Scharling