A match made in heaven

Efterår & Barolo

Og vi har kælderen fuld. Vores fantastiske vin-ven Mauro Dogliani fra Piemonte har jo netop været på besøg i Danmark og han efterlod bl.a. en del kasser med den skønneste Barolo vin. Er der nogen der vil hjælpe os af med en flaske eller to (eller en kasse) skal I være så velkomne. En herlig kvalitetsvin til juleaften til spotpris - 285 kr /fl.
Send en mail til info@pustrejser.dk hvis du er interesseret. 
Vinen er økologisk og fra 2017. 
På fotoet ses Mauro på sin pragtfulde vinmark i Barolo distriktet i Piemonte - et foto taget i 2021 -  samt in action ved vinsmagningen på Ledreborg for et par uger siden. 
Mauro er et helt specielt menneske som udover at være en helt almindelig hårdt arbejdende vinbonde er en gudsbenådet fortæller og formidler af vinens forunderlige verden. 
Og vi besøger ham i Piemonte i 2023......

Vi møder Mauro igen i 2023
I september 2023 tager PUST til Piemonte i selskab med Helle Brønnum Carlsen - og dig måske - og spiser på de allerbedste restauranter i området Langhe. Alle restauranter er anbefalet  og særlig udvalgt til PUST af Helles gode ven Jan Restorff fra Søllerød kro.
Og så skal vi selvfølgelig også besøge Mauro Doglianis vingård hvor han dels viser rundt i vinmarkerne og dels byder på en grundig vinsmagning i sine kældre.
Læs mere om rejsen
HER

PUST kalender 2023
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PUST Rejser
All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk
tlf 31264100 
eller 23714676

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*