Ses vi på søndag ?

Italiensk fest på Ledreborg

Så er der ved at være styr på alle invitationer og aktiviteter til premieren på den første udgave af den årligt tilbagevendende fest: ITALIEN PÅ LEDREBORG.
Jeg har flittigt fortalt om det meste i opslag på gode gamle facebook, men da jeg ved at nogle af jer (mange af jer faktisk) ikke kommer dér så tit, så kommer der lige en last-minute-update her:

Pust Rejsers fag-guider og rejseledere glæder sig til at præsentere noget af alt det skønne vores lille bureau byder på. Der er korte foredrag om næste års rejsemål, der er musik, sang, vin, pasta kogning og smagsprøver. Det er næsten som at være der selv! F.eks. inviterer malelærer Hanne Bøgesvang (foto) til at "male din yndlingsblomst og blive en del af et blomstertæppe". det bliver stort -og smukt😍😍
I løbet af eftermiddagen er der en lille konkurrence med mulighed for at vinde gaveposer indeholdende Barbera-vin fra Piemonte, olie fra Ligurien og et stykke lækker Pecorinoost.

Glæd dig til en eftermiddag i den smukke slotslade på Ledreborg med musik og sang, små foredrag og smagsprøver af både vin, olivenolie og ravioli med spinat og ricotta og meget mere. 


Praktisk info:
Billetter bestilles på billetsalg.dk. Pris 100 kr.

Kommer du med tog til Lejre går der bus til Ledreborg kl. ca. 10 min over hver time. Og retur til stationen  kan du få et lift med "Pust-bilen".

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer i de skønne omgivelser på Ledreborg.
PUST Rejsers hjemmeside
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022* PUST Rejser All rights reserved.

.
Our mailing address is:
info@pustrejser.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*