Efter en dejlig sommer rejselysten kommer....
(fra redaktørens poesibog)

Firenze 2-6 oktober 
Læs mere om rejsen til Firenze

Firenze er skønhed, historie og æstetik fra ende til anden. Her Boboli haven, som vidner om dengang Firenze var hovedstaden i Italien og husede både paven og den berømte Medici familie. Det er fortryllende at opleve den intensitet af kultur, arkitektur og kunst, der rummes i byen, og som hang tæt sammen med dens politiske historie og hele magtspillet i Italien i Firenzes storhedstid.

Skulpturer, mosaikker, springvand og storslåede bygninger er hverdagskost i Firenze. Og at få historien bagved giver en forståelse af den europæiske kulturhistorie. Hør om Machiavelli og bystaten, Kirkens indflydelse, kunstnere og mæcener, arkitektur, der alt sammen sætter oplevelserne i en større sammenhæng, præsenteret af den vidende guide, Henrik Tvarnø. 

Toscana 24-30 september
Blot små 100 km fra Firenze skal vi ugen før Firenze-rejsen til bords med kokken Helle Tesio i et af de smukkeste steder i Toscana. Faktisk har 2 deltagere valgt at snuppe begge ophold - først 6 dage med italiensk gastronomi, vin og olie på den toscanske herregård Del Colle og derefter 6 dage i storbyen Firenze hvor den åndelige føde bliver tilgodeset. Men det behøver man selvfølgelig ikke - en enkelt rejse kan nok stimulere sanserne så man kan komme gennem den danske vinter.
Læs mere om Toscana opholdet her
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PUST  Rejser, All rights reserved.

www.pustrejser.dk

Our mailing address is:
info@pustrejser.dk

 unsubscribe from this list.

PUST Rejser
Ledreborg Alle 2 a 
4320 Lejre
Tlf 23714676 eller 31264100






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*