Dette er Valeria - PUST Rejsers lokale vandreguide i Castelvittorio, der præsenterer et enestående koncept 
Vild natur, Kildevand &  Vandring
En anderledes vandrerejse hvor det ikke gælder om at tilbagelægge mange kilometer eller at nå det højeste punkt, men hvor skønheden i naturen og at sanse omgivelserne er det vigtigeste. 
Valeria er flyttet til Castelvittorio for få år siden, men hun kender vandrestierne og de smukkeste steder i skovene omkring Castelvittorio bedre end nogen lokal. Hun er dybt optaget af natur og æstetik og præsenterer vandrerejsen på en helt unik måde.
Poesi, skønhed og lykke er hendes mantra.
Gå med Valeria på en poetisk vandring, som du ikke kan opleve på de  gængse vandrerejser. Castel Vittorios historie, traditioner, ressourcer og skønhed står knivskarpt med Valeria i spidsen : Monte Toraggios rolige majestætiske bjergtop; Gordale-flodens fortryllende søer; de århundreder gamle kastanjetræer i Bosco di Grou, sten-egen i Langan og de gamle muldyrspor, som snor sig mellem stenterrasser, olivenlunde, mimoser og vilde blomster.
Rejsedato 12-18 september 2022.
Normalpris 11.800 (alt inklusiv) men ved tilmelding senest den 1 august gives der 1000 kr i rabat på denne rejse.

 
Find rejsen her

Sang, kor & sanselighed

Endnu en poetisk og anderledes ferie i Castelvittorio. På denne rejse er sangen i centrum. 

Korkurset i Italien er en kombination af noget af det vi holder allermest af, nemlig at synge, at spise italiensk mad og at holde ferie et vidunderligt sted i Italien.

Indhold på korkurset
Sangteknik og udtryk – kor – solosang for dem, der har lyst (i gruppe eller alene) måske er det nu du vil afprøve solistrollen. Over 20 timers sang i ugens løb.

Sanseligheden:
Når vi kommer til Italien åbner sanserne sig – det sker ud over sangen via duften af Italien, udflugter, dejligt sensommervejr, gåture, samvær, vidunderlig mad, kaffe, samtaler og det åbner for livsglæde og latter.
Lærer er Ulla Hempel som er en postitiv og erfaren sanglærer, der snart fejrer 10 års jubilæum som PUST Rejser sanglærer.
Rejsedato 12-18 september 2022.
Prisen er 11.700 - stort set ALT inklusiv.

Find rejsen her
Facebook
Twitter
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*