Mød to fantastiske kvinder i Toscana
- Helle Tesio & Donatella Cinelli Colombini 

Der var engang en herregård placeret midt i vinmarker og olivenlunde på en bakke i Toscana nær landabyen Trequanda. Herregården hedder Del Colle og den blev gennem århundrederne brugt til jagtslot og hemmelige stævnemøder for storhertugen.
 
Stedet der ligger på landet syd for Siena, er et af de smukkeste områder i verden. Det rummer en historie, der spænder over seks århundreder, hvor livet for kættere og kirkemænd, adelige og vinbønder flettes sammen.
Fattoria del Colle blev bygget i 1592 og er stadig i familiens eje.
Den ældste del af Fattoria del Colle er en underjordisk hule fra fjortende århundrede som i dag rummer en meget værdifuld samling af antikvariske flasker Brunello di Montalcino – en vin der stadig produceres på gården.

Den nuværende ejer Donatella Cinelli Colombinis er en smuk kvinde der i 1998 samlede familiens vingårde under firmanavnet Casato Prime Donne med udelukkende kvindeligt personale, inklusive vinmageren. I dag et flagskib for lige muligheder for kønnene - også i vinens verden.
Virksomhedens 34 hektar vinmark er næsten fuldstændig genplantet, der eksporteres i dag vin til 38 lande rundt om i verden og priser og ærestitler har siden regnet ned over de kvindelige vinmagere.
Fattoria del Colle bruges i dag også som hotel. Herregårdens mange værelser er sat smukt i stand og her er restaurant, kokkeskole, parker, swimmingpools og et wellness-område.

I september debuterer PUST Rejser på Fattoria del Colle med i selskab med Helle Tesio. Hun fandt for flere år siden vej til Del Colle sammen med sin mand Alfredo Tesio, da de erhvervede et hus i den nærliggende landsby Trequanda og har idag et professionelt samarbejde og ikke mindst venskab med Del Colles ejer Donatella.
 
Hvordan Helle Tesio og Alfredo så fandt hinanden er en anden historie, som vi måske kan få at høre, når vi møder dem begge til september på Del Colle på PUST kurset Mad & Vin i Toscana.
Helle Tesio er uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Og så har hun sammen med Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om Italien og italiensk madkultur samt Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.
I 2017 udgav de bogen ”Toscana – om mad og mennesker fra uopdagede dale”.
Fattoria del Colle er måske uopdaget for os danskere, men er et hjemsted for store personligheder, store passioner og store vine. Vi glæder os til at lære det hele nærmere at kende.
 

 
Læs mere om rejsen til Toscana HER
SOMMERTILBUD på 2 kursusrejser til september
Den danske sommer er skøn, men til september drømmer vi nok igen om om solmodne tomater, hjemmelavet pasta, etruskergrave, alper og det blå Middelhav.
Vi kommer drømmen i møde og giver i resten af juli 1000kr. i rabat på 2 kursusrejser:


26.8-2.september Syng, du kan godt! med Pia Scharling. Et kursus for begyndersangere kombineret med alt det bedste fra Italien - mad , vin og dejlige omgivelser.
12-18 september Vild natur, kildevand & vandring med Valeria Bogiana.  En uge med naturoplevelser i et særligt område i den italienske region Ligurien. En egn der stadig giver følelsen af ​​vild natur der ikke kan tæmmes.

Skrive koden: "sommersalg" i kommentarfeltet, så fremgår rabatten ved den tilsendte faktura.
Fortsat god sommer hvor du end er! A presto!
Bedste sommerhilsner pia
PUST Rejser
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022 PUST Rejser, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk
tlf 31264100

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*