Sommerhilsen

SNAPSHOTS FRA CREMONA
Rejsen til Cremona handlede egentlig om violiner, men blev et overflødighedshorn af alle de skønne kunster - musik, maleri, natur, arkitektur, gastronomi  - og historie.
Øverste foto forestiller komponisten VERDIs pelargonie opsats.
Sådan en vil jeg også ha'........

Næste fotos er den dramatiske sopran Ilaria Tamburrino, som gav en lille privat koncert for PUST's gæster i Teatro Verdi i landsbyen Busseto nær Cremona.  En kæmpe stemme pakket ind i guld og rød velour.

Dernæst et foto fra en Ferrari event i Cremona, der fandt sted mens vi var der. Det er ikke hver dag man ser 200 ferrari'er samlet på ét sted.
Og nederst et udsnit af de utallige fresker vi passerede forbi på turen til "the Sleeping Beauty"- Mantova. En by hvorom digteren TASSO i 1586 sagde: It would be worth traveling a 1000 miles to see it.
På alle deltagernes vegne tør jeg godt sige, at det var en fantastisk tur til Cremona - en kulturel smeltedigel. Vi gentager den i oktober 2023 i forb.m. Stradivarius festivalen der.

Apropos kulturelle smeltedigeler............

De er i vores allesammens hjerner og skal passes og plejes. Og nu er det tid til at røre i gryden........
Det kan gøres meget snildt ved at dykke ned i PUST efterårs program, hvor man kan blive klogere på den italienske kultur. F.eks. i
  • Firenze, hvor det mest handler om historie
  • Rom, som har mad  som overskrift, men kender jeg Helle Brønnum Carlsen ret får man også adskillige foredrag om Roms historie.
  • Toscanas bløde bakker og smukke natur, hvor det handler om  vin og mad.
  • Den Liguriske natur i hemmelige dale og hyggelige trattoriaer.

Med meget mere.

Særpræget ved PUST Rejserne er, ved I som har rejst med os, at man møder de allerbedste fagguider; at mad og indkvartering er af meget høj kvalitet og nøje udvalgt, og at rejsekammeraterne er det  allerbedste selskab. Både par og singlerejsende, men alle med nysgerrigheden i behold. 
Og det er kke tom salgstale. Det er bare sådan det er!

I år kan man forresten også lære at synge af fruen selv 26.8.-2. september. Det glæder jeg mig til. Mit gamle fag skal jo  holdes ved lige. Et sangkursus KUN for begyndersangere. Så hvis du selv eller andre synes du synger godt, kan du desværre ikke komme med på denne tur. Så må du vælge en af de andre...................

PUST rejsekalender
PUST holder fest på Ledreborg til efteråret. Rejseforedrag, musik og mad. Reserver dagen. Du hører nærmere.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PUST Rejser, All rights reserved.
WWW.PUSTREJSER.DK
Our mailing address is:
info@pustrejser.dk
tlf 31264100

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*