Blåt i blåt

Hjemme igen efter en fantastisk kunst tur til
Cote d'Azur

8 museer på 6 dage - det kræver altså en god museumskondition. Men det havde de også, de kære deltagere på denne kunsttur. Vi fik næsten hilst personligt på Renoir, Matisse, Chagall, Picasso og Leger og så var  der  jo alt det løse på Mamac og Fondation Maeght. Og dertil en aften i Nice-operaen.
Og I al beskedenhed synes PUST også, at vi er gode til at finde de bedste spisesteder. Gode middage hører med til en god ferie.

Nu venter Castelvittorio i de næste mange uger ,samt Cremona og Venedig.  Stadig behageligt fri for det helt store ryk-ind af turister, selvom Italien nu er næsten uden restriktioner. 

Men dejlig at være igang igen og jeg glæder mig over, at så mange "gamle" kunder bliver ved med at finde tilbage til PUST. Det giver lidt selvtillid i disse tider. Så tak for det!
SÅ er det sikkert og vist - bøgen er sprunget ud.
Nå  man bor i 1.parket til skoven er man ikke i tvivl når årstiderne skifter. Vi følger nøje med og nu kan jeg oplyse - selvom I sikkert også selv har lagt mærke til det - at der er lysegrønt over det hele. Jeg har lovet at inviterer jer herud en dag  til dette skønne sted  - og det løfte agter jeg at holde -  men datoen er stadig uvis. 
Bonusinfo: Den opmærksomme TV seer lagde måske mærke til, at "familie-salen" på Ledreborg lige rundt om hjørnet, fredag aften blev brugt som ramme for en optagelse med bandet Gangway, der spillede live i programmet Fællessang. Og her bedes man lægge mærke til stearinlysene - det var nemlig mine:-) En hel kasse ikea-lys donerede jeg til DR som stod og manglede. Kandelabrene er dog ikke mine- desværre:-)
Rejsekalenderen 2022
Hav nu et dejligt forår. 
Og check rejsekalenderen ud  - måske er der noget der frister........

bedste hilsner Pia Scharling
A presto!
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022 *PUST Rejser, All rights reserved.
www.pustrejser.dk

Our mailing address is:
*info@pustrejser.dk*

tlf 23714676
Adr. Ledreborg Alle 2a
4320 Lejre

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*