Finalmente!
I går meldte Den Italienske stats turistråd ud, at fra den 1. april er en lang række corona restriktioner ophævet, og  krav om mundbind og fremvisning af coronapas er bortfaldet. Og fra 1.maj skulle alle restriktioner stort set være en saga blot i danskernes yndlingsrejseland numero uno.
Det glæder en halvgammel rejsearrangør umådeligt - selvom vi stadig holder øje og følger udenrigsministeriets anvisninger. Og rejsegarantifondens. 

Det har været 2 lange og sære og svære år - også i rejsebranchen-  men lige så forandringsparate vi har været, ligeså utålmodige er vi efter at rejse igen. NU må vi ud og se noget andet. Jo, der er dejligt i Danmark - ingen tvivl om det, men......

 

.....Italien kalder

Det klogeste mad-menneske jeg kender, madjournalist Helle Brønnum Carlsen inviterer f.eks. på OLIVENOLIE-REJSE  den 9. maj til Rivieraen. 
På den tur kan vi være sikre på, at få hendes forklaring på, hvorfor olivenolie er så godt for os mennesker, samt hele kulturhistorien bag olivenoliens rejse til Rivieraen. Noget af den fineste olivenolie kommer netop fra de små Taggiasca oliven som især dyrkes på den korte strækning fra Nice til Imperia i Italien. Der er også planlagt besøg på et spændende olivenoliemuseum samt smagning af nogle af de bedste olivenolier på Rivieraen.
Det bliver dage i godt selskab og dejlige omgivelser – og jeg glæder mig.
Læs mere her om rejsen:
https://pustrejser.dk/.../med-helle-broennum-carlsen-til.../

Billige flybilletter til Nice.
Har du lyst til en tur til Cote d'Azur, sol og varme - enten for dig selv eller en arrangeret tur med hotel m.m.- står PUST Rejser klar med flybilletter direkte fra København til Nice. Skriv til info@pustrejser.dk eller ring 23714676 for at få et tilbud. Afrejse i slut april eller maj.
PUST rejsekalender
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022 *PUST Rejser 


Our mailing address is:
*nfo@pustrejser.dk*´

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*