Billet til ballet i

Nice

PUST' første rejse i denne sæson - udover testrejsen til Toscana om 14 dage - er en hæsblæsende kultur rejse til PUST's halv-italienske yndlingsby Nice på Cote d'Azur.
Og ikke alene har vi aftalt tetes-a-tetes med Matisse, Chagall, Renoir, Leger og mange andre kunstnere i Nice & omegn, men vi skal også en tur i Nice operaen og se 3 moderne balletter med musik af Piazzolla- sydamerikanske tango  - samt spansk renæssance musik og endelig afrikansk musik. Se en lille you-tube  her af Piazzollas tango balletter opført af et portugisisk ensemble. Det ser vidunderligt ud og billetterne er i hus.

Det bliver en fantastisk tur, som jeg glæder mig meget til. Nice har så meget at byde på og vi skal nå en god del af det hele. Der er stadig pladser til de kvikke. KLIK HER.

Og så vil jeg lige huske jer på at foråret er kommet og at dermed sæson for ramsløg, som der vokser mange af her på Ledreborg. På billedet har jeg linet op til en gang pesto - altså ikke salaten og de hjemmehøstede grønne citroner - det er bare til pynt. Den grønne farve er en lise for sjælen.

Kaffesnak

I al beskedenhed har jeg haft en herlig samtale med mad-mennesket Helle Brønnum Carlsen. Når du nu alligevel sidder og hygger dig i din yndlingsstol eller i toget eller hvor du nu er, så skulle du tage og skimme interviet'et med hende. KLIK HER.
ELLER hvis du ikke gider det, så gå i stedet for planken ud og tag med hende på Madanmelderrejse til Ligurien den 6.maj. En kulinarisk rejse krydret med historie og kunst og meget mere. Forresten også lige 2 dage i Nice. Dog uden ballet.

PUST Rejsekalender 2022
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *|2022* *PUST Rejser*, All rights reserved.


Our mailing address is:
*info@pustrejser.dk|*
Tlf 31264100
www.pustrejser.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*