Jorden drejer stadig rundt...........
.........selvom situationen i Ukraine er næsten ubærlig. Men hvad er alternativet? At vi lukker ned for hele verden een gang til lige ovenpå pandemien?  At vi lægger låg på rejselysten og nysgerrigheden? Det er umuligt at spå om fremtiden, men hos PUST tænker vi, at der ikke er så meget VI kan gøre. Kun have tillid til at retfærdigheden sejrer. 

Derfor - i al beskedenhed -  dette nyhedsbrev. Også selvom det føles helt mærkeligt at opfordre til fornøjelse og oplevelser, når verden blot 2000 km fra os er kaotisk. 

Men midt i kaos blomstrer kreativiteten og hos PUST har vi interviewet nogle af de spændende mennesker, der står for det faglige indhold på PUST Rejserne  - og det er altså ikke kedelig læsning skulle jeg hilse at sige. 
I de kommende uger sender jeg interviews'ene til dig i et nyhedsbrev og jeg håber du vil læse med.

På kaffedate med Helle B.C. 

Uanset hvor smukt der er et sted, vender jeg kun tilbage, hvis maden har gjort mig godt! Citat Helle B.C.

Helle Brønnum Carlsen er en af de "tunge drenge" i dansk gastronomi.  Og one of a kind.  Ifølge Adam Price den eneste danske madanmelder, der har en ph.d. i mad!  
Vi har drukket kaffe med Helle og spurgt hende ud om det hele. Erfaringerne, kærligheden (til mad), historien og hvorfor vi skal interessere os for mad. Og hvorfor vi rent faktisk interesserer os for mad. For det gør vi!
Læs hele samtalen HER.
Helle B.C tager noter, mens Mina viser hvordan hendes version af Castelvittorios signaturret TURTUN - en slags grøntsagstærte - tilberedes.
Og her kigger Helle en af de andre lokale stjernekokke i Castelvittorio Sandra over skuldrene.
Og ja, vi er godt klar over vores svineheld. Tænk at have så mange spændende og begavede fag-guider i vores stald! Niveauet er faktisk tårnhøjt og vi glæder os til at bringe uddrag af interessante snakke i de kommende uger.

Næste gang handler det om fysikken. Altså ikke den i klasseværelset, men  om kroppens fysik, at bevæge sig - og samtidig holde af god mad og vin. En perfekt kombi synes vandreguide og fysioterapeut Dorte Lemvigh, som går i spidsen for en dejlig maj-rejse til Nervia dalen.
Vandreguide Dorte Lemvigh i fuldt firspring  - men hov, hvor er hendes oppakning? Men bare rolig, for på PUST-turen til Nervia dalen, er der kun dagsture på programmet. Så ingen oppakning nødvendig.
Gå til PUST Rejsekalender
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022* *PUST Rejser*, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejsr.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*