Toscana here we come!

Mad & vinrejse til Toscana

Et helt særligt sted
Der er mange skønne steder i Toscana, men vi mener faktisk, at vi PUST Rejser, har fundet det mest geniale mad & vinsted.
Det er den tidligere herregård Fattoria del Colle, som ligger tæt på vin-landsbyerne Moncalcino og Montepulciano. Idag restaureret  med mange værelser, swimmingpool, tennisbane og spa.

Det som særligt interesserer os, er dels stedets vinkælder med både Brunello og Chianti, og dels et stort køkken beregnet til undervisning, hvor den danske kok Helle Tesio underviser.

Helle Tesio mødte jeg gennem fælles bekendte. Jeg kendte godt Alfredo Tesio (af navn), DR's stemme fra Rom, mens fru Tesio var mere i baggrunden. Dog helt uretfærdigt, for hun har sammen med sin mand skrevet mange bøger om det italienske køkken. Især om Toscana og Rom. Læs f.eks. "Turen går til Rom" eller "Det toscanske køkken". Begge bøger skrevet i fællesskab af det dansk/italienske par.
Hvem vil ikke gerne stå i køkkenet sammen med en kapacitet som Helle Tesio  - og måske kigger Alfredo også forbi!

Madlavningskursus og vintur

Er du vild med at lave mad og kan du lide et godt glas (italiensk) vin, så er dette minikursus noget for dig. Vi  har arrangeret 6 kulinariske dage med fly til Rom, videre transport til Fattoria del Colle i Toscana, 3 dages madlavningskursus med Helle Tesio og dejlige udflugter med vinsmagning et.c. i det smukke område.
begrænset antal pladser:-)
 

Læs mere om rejsen
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022* *PUST Rejser*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@pustrejser.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can  unsubscribe from this list.
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*