Husk januar rabatten på 3 skønne PUST rejser

Kunstakademi - Malekursus -  Musikrejse

PUST giver 1000 kr i januarrabat på flg 3 rejser:

Malekursus - Ligurien med farvekridt og pensel i kompetent selskab med den erfarne og sympatiske kunstlærer Hanne Bøgesvang.  Masser af undervisning i ugens løb men også tid til fordybelse. Goodiebag med skitsebog og farvekridt m.v udleveres. Udflugter, skønne måltider, vinsmagning m.m.  En anderledes malerejse hvor der er sørget for det hele. Førpris 11.800kr. ved tilmelding nu 10.800 kr. 

Musikrejse til Cremona i godt selskab med tidl. solobratchist i DR symfoniorkestret Claus Myrup. Rejsen byder på adskillige koncerter og besøg på Museo del violino - et must for alle klassiske musikinteresserede, Desuden en dag i selskab med Verdi som boede hele livet nær Cremona, samt heldagstur til nabobyen Mantova hvor Monteverdi kommer fra. En særlig rejse med musik og kunst. Alt er betalt bortset fra få frokoster. Førpris 12.900kr. ved tilmelding nu 11.900 kr. 

Kunstakademi i Castelvittorio med kunsthistoriker Peter Kær. Hveranden dag udflugt til kunst-epi-centre i området - bl.a. til Nice og til Asger Jorns Albissola og hver anden dag på skolebænken for at høre nærmere om de kunstnere vi stifter bekendtskab med. Desuden som altid på PUST rejser, god mad og vinsmagning og m.m. Næsten alt er inklusiv i rejsen pris.Førpris 14.700 kr. ved tilmelding nu 13.700 kr.

www. pustrejser.dk
Som altid er vi hos PUST Rejser optimistiske. Og ingen smalle steder hvis det utænkelige skulle ske igen. Så betaler vi alt tilbage. Naturligvis.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022* *PUST Rejser*, All rights reserved.


Mailadresse
info@pustrejser.dk
Tlf. 31264100

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*