To ikke helt almindelige pakkerejser med (for meget) indhold ?
 
På de fleste PUST rejser er der tid til fordybelse, men 2 rejser skiller sig ud ved at være meget tæt pakket. Måske har vi taget munden for fuld, men ambitionerne fejler ikke noget.
 
På ”Madanmelderrejsen med Helle Brønnum Carlsen er der planlagt 5 dage i Italien og 2 i Nice i Frankrig. Det bliver dage pakket med gode måltider, olivenoliesmagninger,  vinsmagninger, besøg i italienske køkkener og en hel dag i selskab med Asger Jorn i fiskerbyen Albissola.  
Derefter fortsætter festen i Nice, hvor man kan puste lidt ud og f.eks. runde ferien af med besøg på et af Nice’s mange museer og lækre restauranter og slentretur langs med Middelhavet på Promenade des Anglais. Samt ophold på vores yndlingshotel på Boulevard Victor Hugo.
Helles aktivitetsniveau er højt – lad os se om vi kan følge med.
 
På 2.pladsen over tætpakkede pust-pakkerejser kommer uden tvivl *Kunstakademituren med Peter Kær”. Her bor vi i landsbyen Castelvittorio og er på akademi i den gamle skolestue. Hver anden dag er der heldagsudflugter til områdets kunst-epi-centre. Dels til Albissola for at studere Jorn, og senere en tur mod øst til Matisse museet i Nice og MAMAC – det moderne kunstmuseum.
Tættere på Castelvittorio møder vi Monets trail og motivet ”Broen over Nervia floden” samt et særpræget besøg i den italienske impressionist Pompeo Mariani’s atelier i kystbyen Bordighera.
 
To rejser der kræver en god rejse-kondition, men til gengæld er det i sandhed rejser med indhold.
 
*På sidstnævnte rejse gives der 1000 kr i januar rabat, ved tilmelding senest 31.1..
PUST Rejser
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *|2022* *PUST Rejser, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*