Mens vi venter på foråret.......

Januardage i Italien

En blå himmel og et varmt tørklæde - og så var det bare ud i solen. Vejret er jo mere nådigt i Italien - som regel. Det var i hvert fald vidunderligt her i starten af det nye år, hvor PUST var med familien i Ligurien.

Som dansker bliver man så taknemlig når solen skinner fra en skyfri himmel.

På de fotos jeg har taget er der morgensol på Monte Toraggio ved Castelvittorio samt Anna som slikker sol på 1.parket i Bordighera, mens vi venter på frokosten - en u-italiensk Salade Nicoise. Datoen var den 4. januar 2022. Og 3. foto er af årets olivenhøst , som nu er lagt i saltlage hjemme i Lejre. Om 2 mnd kan vi smage............ patienza!

Det var med en vis nervøsitet at vi drog afsted på den sædvanlige nytårstur til Italien. For den var ikke mere sædvanlig end at vi selvfølgelig ikke var afsted sidste år i 2020.  Men nu har vi vænnet os til at blive testet og fremvise coronapas i flæng og altid have et mundbind parat. Og så går det nok altsammen.

På trods af restriktioner og lidt besværlige formaliteter på rejsen har jeg faktisk været i Italien mange gange i det forløbne år. Selvfølgelig fuld fart på august og september hvor det hele så meget lyst ud. Og sidst i oktober besøg både i Firenze og Rom for at planlægge de kommende PUST rejser til disse 2 destinationer. Og endelig en dejlig uge henover nytår hvor vi bl.a. besøgte MAMAC - det moderne kunstmuseum i Nice - og var stort set alene med Yves Klein og alle de andre kunstnere. 
Man går i fare hvor man går - med en let omskrivning af nr. 45 i den danske salmebog - men vi skal jo videre. 
Håber vi ses i 2022.
A presto!
 


Test-tur til Toscana
Tag med på testtur til Toscana til særpris

PUST Rejsers højborg er og bliver Ligurien og i særdeleshed landsbyerne Castelvittorio og Pigna.

Men vi er også blevet småforelskede i Toscana. Det er nyt territorium og det skal vi lære at kende. Derfor inviterer vi på en test-tur sidst i marts til en vidunderligt sted midt i de toscanske bakker, tæt på den smukke middelalderby Massa Marittima. Tanken er at det skal være vores nye yoga og aktivferie destination. Der er swimmingpool - både indendørs og udendørs, mountinbike tracks, vandreruter, fitness faciliteter m.m. Og dertil smukke værelser og en dejlig restaurant. 
Det lyder lovende synes vi, men det skal afprøves inden vi for alvor kaster os over det.
Vil du med til kostpris og trænger du til et afbræk fra Danmark?  

Læs mere HER
Få pladser!
Inkl. i turen er forresten et 4 timers olivenolie kursus. Med udlevering af diplom! 

JANUAR TILBUD

HUSK der gives 1000 kr i rabat på disse 3 rejser ved tilmelding inden den 31.januar 2022:

 

Rejsekalender 2022
Yves Klein salen på MAMAC- det moderne kunstmuseum i Nice. Så forstår man bedre udtrykket Yves Klein-blå....... Der var god plads til at studere kunstværkerne den dag:-)
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2022 *PUST Rejser*, All rights reserved.
PUST Rejser
Ledreborg Alle 2a
4320 Lejre
tlf 31264100

WWW.PUSTREJSER.DK

Our mailing address is:
*|info@pustrejser.dk

Want to change how you receive these emails?
unsubscribe from this list.
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*