Skibet er ladet med.............

.......gode friske råvarer, som tilberedes med stor kærlighed til de sultne PUST gæster (som iøvrigt  spiser med god samvittighed, fordi de har været aktive hele dagen. Vandret, malet, sunget og trallet).

Dagliglivet i Italien er centreret om mad -  og for italienerne er det selve livets salt. Det kan godt være at madonnaen og paven er hellige, men det er måltidet så sandelig også. I en almindelig italiensk familie er morgenmaden ofte ikke noget at snakke om, men rigtig mange tager stadig hjem og spiser frokost og holder en god lang siesta bagefter.
På pust-rejserne tilbyder vi ordentlig morgenmad og frokost og aftensmad:-) Og alle restauranter er nøje udvalgt - glem alt om turistfælder. Det bruger vi ikke.

Gå til PUST Rejsekalender 2022
Så dejligt var der i går den 23. november ved Ledreborg hvor jeg bor. Men vinteren bliver lang - det ved vi godt - så det gælder om at have noget at se frem til. Måske burde man melde sig til en dejlig PUST Rejse......
COVID info
HUSK: I tilfælde af aflysning af rejsen p.g.a. covid returneres alle indbetalte beløb fortsat. Det gælder hvis udenrigsministeriet anbefaler at man ikke rejser eller hvis destinationen ikke vil have gæster. Så enkelt er det. Vi rejser kun hvis vi kan og må. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021* PUST Rejser, All rights reserved.


Vores mailadresse er:
info@pustrejser.dk
tlf. 23714676 eller 31264100

Hvis du vil framelde nyhedsbrevet klik her:
 unsubscribe from this list.

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*