Restpladser - og andre pladser til store kulturelle oplevelser

Vi VED godt at mange prøver at tæmme rejselysten lidt endnu, men vi skylder at fortælle jer, at vi har pladser ledige (få) på nogle fantastiske ture til både Bornholms kunsterkolonier, til Venedig og til den lille landsby Castelvittorio i Ligurien.

BORNHOLM:
Kort fortalt er indholdet på Bornholm turen spækket med kunstoplevelser, som man ellers ikke har adgang til, i inspirerende selskab med Peter Kær. Vi lægger bl.a. vejen forbi Hjorts keramikfabrik, Holkahestens jubilæumsudstilling, Bornholms Kunstmuseum, Christiansø, Oluf Høst museet m.m. Ja selv Hammershus får vi vendt.
Indkvarteringen er i det pittoreske hotel Jantzen i Gudhjem og naturligvis opsøger vi de bedste spisesteder - bl.a gourmetrestauranten Stammershalle badehotel.
En luksustur , som du måske godt kan unde dig selv, efter så mange måneders rejsecølibat. 

VENEDIG:
Turen til Venedig biennalen taler for sig selv. Venedig er en vidunderlig by og tilmed kan vi nok regne med, at byen ikke er fuldstændig oversvømmet af turister i dette efterår. 
Vi skal bo på det skønneste hotel, spise god mad og følges med den veltalende og vidende arkitekt Lone Wiggers, rundt i den eventyrlige by og på det spændende biennale område.
En tur ikke kun for arkitektur interesserede, men for os alle.

CASTELVITTORIO:
Her kan vi især friste med en tur der sådan set har det hele: God mad, god vin og lettere vandreture. Det kan ikke være bedre! Også her ledes turen af en vidende og erfaren guide, fysioterapeut Dorte Lemvigh. PUST Rejsers Pia Scharling er også med på rejsen og står for at organisere de gode måltider m.m.

FORTSAT GOD SOMMER. A PRESTO!
Se PUST Rejsekalender her
PUST Rejser
tlf 23714676 eller 31264100

Adresse: Ledreborg Alle 2 a
4320 Lejre
www.pustrejser.dk
cvr 25095634
medlem af rejsegarantifonden

Our mailing address is:
info@pustrejser.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*