First-movers på

Pionértur til Læsø

PUST lagde ud med en forsigtig indenrigstur til den skønne ø Læsø. Her har vi væltet os i friske jomfruhummere, saltsydning og Per Kirkeby. Ikke nogen dårlig kombi. Altsammen under Helle Brønnum Carlsen kølige overblik og inspirerende snak. Her har hun samlet Læsøholdet på sin terrasse til et glas bobler og en peptalk.
De danske øer kan noget helt særligt og den 22. august tager kunsthistoriker Peter Kær os med på en helt særlig rejse til Bornholm.

Bornholm er et af de steder i Danmark der især har tiltrukket kunstnere pga lyset og farverne. Der er hav til alle sider og naturen er fantastisk afvekslende og altid tæt på dig.

Gå med i nogle af disse kunstneres fodspor og hør om Bornholms betydning for kunsten og forstå hvad det er der gør, at kunstnere drages af Bornholm. Et eksempel er Oluf Høst, som er en af de mest profilerede bornholmske kunstnere. Han var kolorist, født på Bornholm og boede i Gudhjem det meste af sit liv. Vi nøjes med 6 dage i Gudhjem:-)

Læs mere HER
Pssst! Helle Brønnum Carlsen og Pia Scharlings bog om Castel Vittorio, opskrifter og historier fra vores norditalienske spisekammer" er forresten på tilbud i denne uge hos forlaget Muusmann. Hvis du bruger koden "ferie20" når du bestiller, får du  20%.
 Men PUST's hjerte banker selvfølgelig også stadig for Italien..............
Se denne lille film (varighed 1,5 minut) som jeg optog sidste uge med 3 forventningsfulde damer fra Castel Vittorio. De GLÆDER sig til vi kommer tilbage.
Gå til PUST Rejsekalender
Facebook
Twitter
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 2095634
WWW.PUSTREJSER.DK


 unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*