Så har jeg dugfriske nyheder fra støvlelandet -
- jeg har nemlig lige været der.......

Italien er så småt ved at blive klar til at modtage turister. De savner os  - af mange grunde - og vi savner dem - af andre grunde. Efter den lange ufrivillige italienspause glæder vi os vist allesammen til igen, at være en del af det udadvendte og sprudlende folkeliv i det smukke land. 
Det var ubeskriveligt dejligt at komme tilbage  i sidste uge og jeg glæder mig til at invitere danskerne ned til min yndlingsdestination igen!
 

Her er det den lokale købmand i Castel Vittorio  Maria Grazie der står venter på os uden for sin fine butik på piazzaen i Castel Vittorio

Hjem til Castel Vittorio

Jo det var næsten som at komme hjem. Udsigten fra mit hus udover de maritime alper; den friskpressede juice på caféen;  farverne på maden, burgainvilleaen i fuldt flor; folkelivet.............Det var herligt det hele. Og mht corona, så har italienerne styr på situationen og de er længere end vi med vaccinering. F.eks. er stort set alle i Castelvittorio nu vaccineret. Fra idag - den 8.juni - er Ligurien blevet "hvid" hvilket vil sige at smittetrykket er meget lavt og vi kan se frem til at vende tilbage til en normal dagligdag i løbet af den næste måneds tid.
Der er heldigvis mange tilmeldinger til PUST rejser i august og september 2021 og vi kan således bekræfte, at rejserne gennemføres. Man kan roligt melde sig! Og hvis corona vælter læsset endnu engang, må vi tage det som det kommer. Men i vores optik går livet videre med fuld musik.
Find rejsen her
Velkommen tilbage til Italien i 2021
Facebook
Twitter
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 2095634
 unsubscribe from this list.

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*