Den gode nyhed er at de danske rejserestriktioner nu lempes og det betyder, at vi har mulighed for at rejse igen til visse lande. Fra 1. maj ligger Europa åben for de færdigvaccinerede og endelig den 26. Juni skulle det europæiske coronapas være en realitet og vi kan rejse nogenlunde frit, uden at skulle i karantæne et.c..
 
 
Så mangler vi bare at Italien giver grønt lys.

Forventningen i Italien er, at der i løbet af maj åbnes helt op. Italien har jo været ramt af meget konservative nedlukninger, men det har man gjort, netop for at kunne åbne for sommerens yndlingsrejsemål for mange europæere – Bella Italia.
 
Jeg har været i kontakt med alle vennerne i Castel Vittorio og de fulde af optimisme og glæder sig til vi kommer. Der er ingen tvivl om at vi er savnet.
 
PUST Rejser har første rejse til Italien den 6. Juli 2021 – operakor-kursus – og det glæder vi os som vanvittige til. Så hvis Italien ellers vil ha’ os – så kommer vi.
Sidst i juli 2021 fejrer vi genåbningen med en musikfestival i Castel Vittorio med deltagelse af danske stjernemusikere.
August har italienerne for sig selv. Men i september vender vi stærkt tilbage med vandring, gastronomi, sang, filosofi, arkitektur og musikrejser.
Planlæg din - ikke indian - men italian sommer allerede nu. Vi er flexible hvis du skifter mening. 
Og apropos så har PUST for nylig fået ros for sit slogan:
Ophold med indhold. 
Det er vi stolte af og det forsøger vi naturligvis at leve op til. Man skal komme beriget hjem fra en PUST Rejse. Det er målet.
TAK  for jeres opmuntrende mails og vedholdenhed i det forgangne år – og ikke mindst  tålmodighed.
I løbet af juni har vi planer om at invitere til genåbningsfest på Ledreborg slot – vores nye domicil.  Vi synes der er grund til at fejre, at vi stadig lever.
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf 31264100 eller 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 2095634
WWW.PUSTREJSER.DK
PUST Rejsekalender


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*