PUST Rejser Ophold med indhold
Meget at glæde sig til

Vi er mange der står og tripper for at komme til Italien igen på ferie. Lige nu melder vejrudsigten om 16-17 grader i Nice området og påskehilsnerne fra Castel Vittorio, Pust Rejsers domicil i Norditalien, er væltet ind. Påsketiden er for italienerne en endnu større fest end julen, og det er god tone at sende påskehilsner til venner og familie.

 

Italienernes vaccineprogram skrider fremad fuldstændig som i Danmark, og jeg kan spore stor optimisme i de meldinger der kommer.

 

Der bliver helt sikkert pres på flyafgangene og hvis vi skal med de fly som vi har udset os, skal billetterne bookes meget snart.

 

Så hermed en opfordring til at scrolle en tur op og ned af PUST Rejsers fine nye hjemmeside og udse dig en rejse, som du kan gå og glæde dig til. 

 

Rejsemulighederne er mange - en favorit er f.eks. Vand, vin & vandring  med afrejse den 29.august. En tur der byder på ALT det bedste fra området omkrig Castel Vittorio.

 

 

 

 

 

September fristelser........

....er bl.a. gastronomi, sang, kunst, filosofi og musik. Og ofte flyder det hele lidt sammen. Filosofirejsen byder f.eks. på en kammerkoncert, sangrejsen på et mini-kursus i italiensk madlavning og kunstrejsen på musikalske oplevelser. Og på alle rejser er de gode måltider selvfølgelig i højsædet. Vi går aldrig ned på gastronomien!

PUST's rejsesæson........

 .......starter på hjemlige breddegrader på Bornholm, hvor  fruen selv viser rundt til de allerbedste oplevelser på den skønne klippeø. Det glæder jeg mig meget til!

Jeg er kommet fast på øen hele mit liv. Min farmor var fra Svaneke og min forfaders gravsten står stadig fint lænet op ad kirkemuren ved Svanekes røde kirke. Han hed Sander Dich og kom til Bornholm i 1200-tallet som lejesoldat, for at kæmpe mod svensken. I Svaneke mødte han en sød pige, fik en stor familie og endte som amtmand.

 

Ikke bare af familiære grunde er Svaneke yndlingsbyen på Bornholm - denne usædvanlige pittoreske by fik i 2013 udmærkelsen, som Danmarks smukkeste købstad.

Jeg glæder mig til, i samarbejde med lokale dygtige guider, at vise Svaneke og Bornholms mange andre perler frem.

 

Håber vi ses.

bedste påskehilsner 

pia

Modify your subscription    |    View online
WWW.PUSTREJSER.DK
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
tlf. 31264100 eller 23714676. Nyhedsbrevet kan ikke besvares. Send istedet en mail til info@pustrejser.dk Medlem af Rejsegarantifonden.