PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien
Nytårshilsen fra PUST

Hermed ønskes alle PUST-venner et godt nytår. Og mon ikke vi kan se frem til et meget meget bedre nyt år? På PUST kontoret vejrer vi morgenluft og sidder som på nåle for at komme igang med rejserne.

Mange har allerede reserveret en plads på en rejse i 2021 og vi garanterer naturligvis stadigvæk, at alle betalinger returneres, hvis en rejse annulleres pga corona. 

Med PUST Rejser rejser man i mindre grupper og der er stadig pladser ledige på de fleste rejser. Gå til rejsekalenderen og se hvad vi byder på i 2021 HER.

 

Hjertet banker stadig for Italien.

 Vi glæder vi os naturligvis til at vaccinerne når ud til os alle i ekspresfart. PUST's rejsesæson starter i teorien den 20.april og det bliver spændende at se hvordan verden ser ud til den tid.  Foreløbig holder vi fast i alle vores rejseplaner. Vi er klar til at rejse når det igen bliver sikkert at tage udenlands. Så enkelt er det. 

At være forandringsparat og tålmodig er noget af det vigtigeste vi har lært af denne krise.  Og at holde skruen i vandet på et eller andet plan. Med andre ord, så er vi fuldstændig parate til at tage tråden op.

På vegne af alle der har arbejdet for og med PUST både ude og hjemme vil jeg tillade mig at sige, at vi savner jer rejseglade mennesker. A presto!

Og så lige en service meddelelse omkring Castel vittorio bogen. Der findes nu en engelsk oversættelse  som et tillæg til bogen - altså den er stadig kun trykt i henh. en italiensk og en dansk udgave  - men har man engelske-læsende bekendte der kunne have glæde af oversættelsen, kan den tilsendes på mail. Bare send mig en mail på info@pustrejser.dk

Læs udsnit af den engelske oversættelse HER

PUST Rejser er siden sidst flyttet på landet i smukke omgivelser ved Ledreborg Slot.(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Ledreborg Alle 2 a

4320 Lejre

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk

Modify your subscription    |    View online