PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien
Jule og nytårshilsen fra PUST

Hermed ønskes alle PUST-venner en glædelig jul og et meget meget bedre nyt år. PUST Rejser er siden sidst flyttet på landet - vi har fået højt til loftet og nyder de smukke omgivelser rundt om Ledreborg .

Men hjertet banker stadig for Italien. Vi glæder vi os til at vaccinerne virker og at den når ud til os alle i ekspresfart. Vores rejsesæson starter i teorien sidst i april men men men- lad os nu se hvordan verden ser ud til den tid. Vi er klar til at rejse når det igen bliver sikkert at tage udenlands. Så enkelt er det.

At være forandringsparat og tålmodig er noget af det vigtigeste vi har lært af denne krise.  Og at holde skruen i vandet på et eller andet plan. Med andre ord, så er vi fuldstændig parate til at tage tråden op.

På vegne af alle der har arbejdet for og med PUST både ude og hjemme vil jeg tillade mig at sige, at vi savner jer rejseglade mennesker. Forhåbentlig A presto!

Happy memories.......

Og så lige en service meddelelse omkring Castel vittorio bogen. Der findes nu en engelsk oversættelse  som et tillæg til bogen - altså den er stadig kun trykt i henh. en italiensk og en dansk udgave  - men har man engelske-læsende bekendte der kunne have glæde af oversættelsen, kan den tilsendes på mail. Bare send mig en mail på info@pustrejser.dk

Desuden oplyser forlaget Muusmann at de i den kommende weekend (3/4 januar giver 20% på alle deres bøger - således også Castel Vittorio bogen:-)

Læs udsnit af den engelske oversættelse HER(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Ledreborg Alle 2 a

4320 Lejre

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk

Modify your subscription    |    View online