Pust i december

Lad mig med dette nyhedsbrev ønske alle pust-venner en glædelig december. Omend mørket har lagt sig over os og aviserne overgår hinanden med nedslående nyheder, så er PUST Rejser ved godt mod. Jeg er stadig med på vognen. Og som ukuelig optimist tør jeg godt sige både A presto og Ci vediamo (som betyder henh. Vi ses snart og Vi ses). For det gør vi når vaccinerne kommer. Så kan vi forhåbentlig rejse igen og hvor bliver det bare skønt!

Jeg har netop idag fået af vide at Ligurien ikke længere er orange men kun gul og det betyder formodentlig, at danskerne snart får lov at rejse til den del af Italien. Der er planlagt PUST rejser fra sidst i april, men jeg vil gerne selv derned så snart det overhovedet bliver muligt. Og håbet lever fortsat om, at vi både får lov og har lyst til at rejse senere på foråret og at I er raske og ved godt mod allesammen. Ci Vediamo!

 

 

 

Det andet liv

I et normalt efterår ville jeg have haft travlt med at tilrettelægge næste sæson og samtidig hygge mig med at forberede julen. Jeg ville have spammet jer med gode tilbud og forslag til indholdsrige ferier.  Dét slipper I for nu. På den front er jeg helt stille indtil videre. Programmet 2021 er lagt og der er masser af tilmeldte men på nuværende tidpunkt kan jeg ikke gøre andet end at afvente situationen. 

Så i år er mine gøremål begrænsede. Feks overraskede jeg familien ved at præsentere en hjemmelavet adventskrans. Jeg slap nogenlunde fra det, ved at henvise til kunstnerisk frihed.

Men lad os holde linien varm. Jeg savner mine kunder kan jeg ligeså godt være ærlig at sige. Og derfor har jeg oprettet en BLOG:

Kan det interessere nogen hvad en rejsebureaudirektør ellers laver, når der nu ikke er nogen steder at rejse hen, vil jeg gerne slå et slag for min nye blog, som man kan tilmelde sig via PUST's hjemmeside.  Det er en slags udvidet nyhedsbrev kombineret med info om løst og fast - aktuelle kunstudstillinger og koncerter m.m. . Blog'en hedder Det andet liv. Gå til hjemmesiden her hvor man kan tilmelde sig blog'en samt læse de første 2 kapitler Det andet liv I  & Det andet liv II.

www.pustrejser.dk

 (medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv i stedet direkte til mail: info@pustrejser.dk