PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien
Bog reception med oktobertilbud

Alle kunne ikke være med til festen på Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup for at fejre udgivelsen af den italienske udgave af Castel Vittorio med historier og opskrifter fra vores italienske spisekammer. Sådan var det. Men dem der kunne, havde et par dejlige timer med musik, mad og gode historier.  Se fotos nederst på siden.

Og i dagens anledning tilbyder forlaget Muusmann 20% rabat på køb af den danske udgave af bogen. Skriv koden Castel20  i rabatfeltet når du bestiller bogen. Klik HER .

Tilbudet gælder resten af oktober måned.

 

Endnu en bogudgivelse

PUST rejser er lidt stille for tiden, men vi spilder ikke tiden. Endnu en bogudgivelse har nemlig set dagens lys. Det er bogen SYNG, du kan godt! En håndbog for brusebadssangere. Den forklarer på uhøjtidelig vis mysteriet omkring sangstemmen krydret med gode historier og små øvelser.

Bogen er skrevet af undertegnede og hvis du har lyst, kan du høre mig fortælle om bogen i programmet Stines Søndag der blev sendt i søndags på P2 kl. 9-10  og kan streames via dette link (håber jeg:-) https://www.dr.dk/radio/p2/stines-soendag/stines-soendag-2020-10-04

PUST Rejsekalender 2021

Og så er der kun tilbage at sige at PUST Rejser kalender for 2021 stort set er klar.

Vi starter sæsonen med en kunstrejse til Nice den 21. april.  Man kan trygt melde sig for at reservere sin plads, for som stort set alle andre rejsebureauer, returner vi alle indbetalte beløb hvis rejsen ikke er forsvarlig at gennemføre og derfor annulleres.

Gå til kalenderen her.

Modify your subscription    |    View online

(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk