PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien

Jeg befinder mig bedst hjemme, når udsigten til en rejse eller udlandsophold får horisonten til at lyse op og de grå skyer til at synes mindre, well grå.

Citatet var af Paris-korrespondenten Aske Munck -   men jeg kunne ikke have sagt det bedre selv......

Der eksisterer også et Pust Rejser i 2021 og vi kommer næsten til at ligne os selv. Vi vil stadig have fokus på kulturelle rejser til især Italien.

 

Men vil verden ligne sig selv næste år ved denne tid? De kan ingen spå om, men vi tror på, at der kommer en hverdag, som i store træk ligner den vi havde, før covid19 ændrede menneskets adfærd i hele verden.

 

Rejsebranchen har fået et ordenligt gok i nødden – ingen tvivl om det – og hvis vi stadig vil tilbyde rejser ud i verden, må vi adjust – som det hedder på nudansk. Altså ændre på det der skal ændres. Hvad det helt præcist kommer til at betyde for rejsebranchen vil vise sig - foreløbig er jeg glad for at kunne konstatere, at vi har overlevet. 

 

 

Som sagt er vi snart  klar med et 2021 program - og vi håber at rejselysten finder tilbage i sit gamle spor. Udlængslen og nysgerrigheden har altid ligget i menneskets natur - og Italien venter på os.

I Nerviadalen hvor PUST Rejser har sit hovedsæde (hvis man kalde det sådan:-) har der ingen coronatilfælde været overhovedet. Indbyggerne dér er jo traditionelt lidt tilbagetrukkede, de omgåes de samme mennesker og har ingen problemer haft med at holde sig for sig selv. Det er et trygt sted at besøge. Men vi skal jo også lige derned. Lad os se hvad flybranchen har i ærmet. 

 

PUST Rejser slutter 2020 sæsonen med 4 rejser til Italien i september.

Hvis du har italiens-underskud og lyst til at forlænge sommeren, er du velkommen på Mad, vin & vandre-rejsen i september. Turens program er en herlig  blanding af  alt det gode egnen byder på af god mad og smuk natur. Læs mere HER.

Der er få pladser ledige på solistsang-rejsen hvor du kan fyre den af som forsanger på piazza'en i godt selskab med bl.a. kapelmester Søren Graversen. Læs mere HER.

Og så er vi som sagt, snart klar med 2021 programmet og sender dig et link om en uges tid eller to. I PUST programmet 2021 kan du vælge og vrage mellem spændende kulturelle rejser og få tanket op på rejseplanerne.

Indtil da, hav det godt så længe.

Kærlig hilsen Pia Scharling

PS Hvis du stadig ikke har anskaffet dig bogen om Castel Vittorio med flotte fotos, opskrifter og små historier om den charmerende by, har vi stadig bøger på lager her på PUST kontoret. Pris 200 kr + forsendelse (selvhenter gratis:-)(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk