PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien
Kære Kunder i Pust Rejser

Jeg savner jer frygteligt og hvor er det dog ærgerligt vi ikke kan komme af sted i dette forår.

 

Den måde verden er lukket på har vendt op og ned på vores hverdag – ikke mindst på os der arbejder i rejsebranchen.

Et stort savn er også alle vores skønne venner og samarbejdspartnere i Nice, Castelvittorio, Venedig, Cremona, Jeg er i kontakt med mange af dem og de er lige så kede af det som vi er.

 

Hos jer er der garanteret også mange tanker og spørgsmål. Et af de store spørgsmål er hvordan situationen udvikler sig og om hvorvidt I skal af sted, og om den sidste del af raten for en kommende rejse skal betales.

 

Som svar på det sidste spørgsmål har jeg kopieret følgende citater fra Politiken fredag den 24.4.2020.

Det er forbrugerrådet der svarer på spørgsmål fra en forbruger og der står:

Spørgsmål: Jeg har bestilt en rejse men mangler at betale sidste rate. Bør jeg betale den?

SVAR: Vil du afsted, så betal. Selv hvis udenrigsministeriet til den tid fortsat fraråder rejsen vil et dansk rejsebureau følge anbefalingen og aflyse rejsen. Dermed har du krav på at få refunderet alle dine penge og så er det sikrest at betale sidste rate. En anden mulighed - hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse - er IKKE at betale sidste rate, men miste det du allerede har betalt. 

Ovenstående er en del af en længere artikel i Politiken men jeg viser den her, fordi mange af PUST Rejsers kunder er i tvivl. Skal jeg tage af sted /skal jeg ikke af sted?

Jeg vil gerne bakke op og sige det samme som forbrugerrådet.

Hvis du som rejsende helt har mistet rejselysten, hvis du er utryg ved det hele og hellere blive hjemme, så er det måske bedre for din egen sindstilstand, at skyde en hvid pind efter sommerens rejse og melde helt fra.

Du mister dit depositum, men du undgår at stå med en rejse der gennemføres og du er usikker på om du vil af sted

Om sommerens rejser bliver gennemført ved ingen - jeg håber det selvfølgelig - med fare for at blive kaldt jubeloptimist. Men PUST følger som alle andre danske rejsearrangører udenrigsministeriets anbefalinger og de gælder indtil videre til og med den 10.maj.

Boganmeldelse

Rejsebranchen er ikke noget festligt sted at befinde sig i øjeblikket. Et enkelt lyspunkt har dog været udgivelsen af bogen om Castelvittorio, som Helle Brønnum Carlsen og jeg har arbejdet på i et år. Vi har fået så mange dejlige tilkendegivelser og små "anmeldelser". Som f.eks.: "Hvor er den bare flot og indbydende - lækre opskrifter - det har i gjort godt." Og denne: "Det er helt igennem en smuk og lækker bog der er "lige til at spise". Og endelig Monica Krogh-Meyer der skriver: Ih hvor er det en dejlig bog, som du og Helle Brønnum Carlsen har lavet. Den er både smuk og inspirerende.

Jeg kan varmt opfordre andre til at benytte jer af det særdeles fordelagtige tilbud, som Pia Scharling promoverer. "Bogens opskrifter er kreeret af Helle Brønnum Carlsen i tæt samarbejde med landsbyens husmødre og restauranter;  Pia Scharling står for de kække historier og Flemming Gernyx & Stine Sophie Winckel har fotograferet. Leveres gratis i storkøbenhavn. Påskepris 200 kr. Bestil den her eller på sms 23714676." 

 

Og selvom det var et påsketilbud fortsætter vi  da lidt endnu - og det samme gør forlaget Muusmann iøvrigt. Og derudover kan den bestilles i alle landets boghandlere. Men kom gerne forbi PUST i Heisesgade 55 på Østerbro, hvis du er på dekanter. Eller send en mail på info@pustrejser.dk eller sms 23714676. Vi sender gerne.

Dronningens fødselsdag

VI sang så fint for dronningen ude på gaden, mens Philip faber sad lige indenfor og spillede. Det var stort:-)

Håber vi snart ses i Bella Italia - men forår i Danmark er heller ikke værst......

(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk



Modify your subscription    |    View online