PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien

I dag er speciel, for idag udkommer bogen om Castelvittorio.

Den har været længe undervejs men det har været ventetiden værd. Resultatet er en superflot og indbydende bog med masser af fristende opskrifter, fantastiske flotte fotos blandet med fortællinger om Castelvittorio og landsbyens charmerende indbyggere.

Mens vi venter på at få lov til at rejse til Italien igen kan man bladre i bogen og lad sig forføre af de stemningsfulde billeder og tekst.

 

Bogens opskrifter er kreeret af Helle Brønnum Carlsen i tæt samarbejde med landsbyen; undertegnede står for de kække historier og Flemming Gernyx & Stine Sophie Winckel har fotograferet.

Bogen koster 250 kr og kan købes hos din lokale boghandel.

Eller den kan bestilles direkte fra forlaget Muusmann, som tilbyder gratis fragt og 20% rabat indtil efter påske. Brug rabatkoden vittorio20 og send din bestilling til:

https://muusmann-forlag.dk/castelvittorio/


Eller den kan købes direkte ved stalddøren hos PUST Rejser, som også gerne bringer bogen gratis ud i hele storkøbenhavn. Samme pris som ved køb direkte hos forlaget - altså 20% rabat. Skriv til info@pustrejser.dk

Og hvad er så historien bag Castelvittorio plakaten og flygelet hvorpå bøgerne ligger? Jo det er s'mænd det lokale hvor vores allesammen Philip Faber hver morgen synger morgensang med hele Danmark. DR studierne er jo lukkede pt. (bortset fra tv avisen) og ad skæbnens uransagelige veje endte Philip Faber i PUST Rejsers kontor (og direktørens tidligere sang-undervisningslokale). Det fungerer glimrende som nød-studie skulle jeg hilse og sige, og jeg selv har privilegiet af at sørge for blomster til udsendelsen. En dejlig loppetjans:-)

Og så til det triste.......

I går aftes kom den melding fra ministeriet som vi alle har ventet på, nemlig at Danmark fortsat lukkes mere eller mindre ned, foreløbig frem til og med10 .maj. Det betyder at alle PUST rejser til og  med afrejse den 10.maj 2020 annulleres og indbetalingerne  returneres. 

Pust Rejser er både medlem af branche organisationen Danmarks Rejsebureauforening og Rejsegarantifonden og vi følger derfor situationen på tætteste hold og agerer i henhold til gældende love og regler så hvad der sker efter den 10.maj afventer alle - både kunder og rejsebureaurer. 

Det er både frustrerende og ærgerligt - men det gælder jo stort set alle brancher, som i disse dage lever med denne store usikkerhed. 

 Indtil da må man følge de aftaler som fakturaen beskriver - også selvom det føles omsonst.

SÅ er der kun tilbage at sige GOD PÅSKE. Hvis du vil rejse til italien i dine drømme så læs bogen om Castel Vittorio. Det er som at være der selv:-)

Pas på dig selv.

De allerbedste hilsner pia scharling

PS. der er såmænd allerede tikket den første boganmeldelse ind fra Bente Roholt. Hun har givet tilladelse til at jeg citerer:

Jeg modtog i dag bogen CASTEL VITTORIO og følte bare trang til at rose dig og din medforfatter for en rigtig dejlig bog. 

Appetitvækkende på alle måder! Lækre opskrifter, flot præsenteret og med italiensk stemning, som man tydeligt fornemmer. Man har jo lyst til at tage turen dertil igen, men det må jo nok vente lidt. Det er hyggeligt, at få præsenteret spisesteder, kokke, værter samt andre fra området. Sammen med de små anekdoter giver det noget helt specielt til denne opskriftssamling. Dejlige billeder. En helt særlig kogebog. Tak for den.

(medlem nr. 2500 af Rejsegarantifonden)

cvr 25095634

Heisesgade 55

2100 København Ø

Tlf. 31264100

www.pustrejser.dk

HUSK at nyhedsbrevet kan ikke besvares. Skriv istedet direkte til mail: info@pustrejser.dk