PUST Rejser Aktiv ferie og kreative rejser til Italien
Invitation til bogreception

The GOOD NEWS:

Den længe ventede bog om Castel Vittorio er på trapperne. Du inviteres derfor til bog reception i de smukke rum på Det Italienske Kulturinstitut  Gjørlingsvej 11 i Hellerup tirsdag den 7.april kl. 17-19 (kom præcis:-) Her præsenterer forfatterne Helle Brønnum Carlsen & undertegnede den flotte bog med fantastiske billeder fotograferet af Flemming Gernyx. Begivenheden strækker sig over 2 timer hvor alle sanser forkæles  med optræden af dygtige klassiske musikere, samt vin og lidt antipasti. Håber vi ses!

Mere om corona

PUST Rejser får naturligt nok mange henvendelser fra deltagerne på forårets rejser med spørgsmål til, hvordan man skal forholde sig. Hvad hvis rejsen aflyses? Er det sikkert at tage af sted et.c.

Hertil svarer vi at det er vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens og Udenrigsministeriets anbefalinger herom.

PUST Rejser følger nøje med i vejledningen fra pakkerejseloven og udenrigsministeriet.  Hvis der frarådes rejse til et bestemt land eller en region i Italien aflyses rejsen og man får hele rejsens pris refunderet.

 

Du finder mere info om dine rettigheder HER

Vejledninger fra Udenrigsministeriet og Sundhedsstyrelsen HER

Venedig biennalen flyttet

Corono virus har ramt alle på den ene eller den anden måde. PUST Rejser har f.eks. været nødt til at flytte den planlagte Venedig rejse i juni til oktober, da arkitektur biennalen alligevel ikke åbner i maj som planlagt, men først sidst i august. Vi vil i den forbindelse gøre opmærksom på at der er pladser ledige på den nye Venedigtur til oktober. Hvis det er........ Så klik HER!

Og ellers er vi ikke berørt - indtil videre. Vi har sæsonens første rejser midt i april som går til Nice området og her skulle situationen i skrivende stund være nogenlunde normal. Dernæst har vi en rejse til Cremona den 5.maj og vi krydser fingre for at situationen normaliseres. Men som sagt - vi følger udenrigsministeriets anbefalinger.

Senere i maj er det Castel Vittorio det gælder og så vidt vides, er den del af Ligurien IKKE ramt af corona. 

Og endnu 2 gode nyheder er at dagen nu er tiltaget med 4 timer og 15 minutter OG at vandstanden i Gudenåen er faldende.

Verden er af lave .......men den bliver nok god igen!

De allerbedste hilsner

Pia Scharling

NB! Husk at dette nyhedsbrev ikke kan besvares. Men skriv gerne til os hvis du har spørgsmål eller kommentarer:

info@pustrejser.dk

www.pustrejser.dk