Dette er ikke et pyntet juletræ men et citrontræ i Pompeji - by night.
Glædelig påske

 Lyset og de lange dage er på vej, og humøret stiger i takt med de blomsterløg, som nu kæmper sig op igennem græsplæner og krukker.
Påsken kom tidligt i år, men en god ting er, at det på en måde forkorter marts måned, der ellers ingen ende vil tage........

Jeg selv er allerede on the road, på research i Pompeji, som er første destination i PUST’ forårsprogram.
Her i Syditalien vælter man sig i kæmpestore citroner, is, kager og pizza.
Sidstnævnte er en neapolitansk opfindelse, mener man her på egnen, selvom jeg har hørt, at det faktisk var kineserne der opfandt pizzaen.
Hvorom-alting- er så er der pizzariaer overalt i Syditalien og pizzaerne her er tykbundede og svømmer i olie og ost. Ikke en diætist’s first choice! Men det er heldigvis lykkedes mig at finde en bibgourmand restaurant til den gruppe gæster, der kommer til Pompeji den 10. april. Mennesket lever altså ikke af pizza alene.
En mumificeret kvinde og en velbevaret cortile udgravet fra Pompejis ruiner.
FORÅRSREJSER

Pompeji rejsen er udsolgt MEN hvis du drømmer om en forårsrejse, kan du stadig nå at tilmelde dig Kunstrejsen til Provence samt Vandrerejsen i skønhed til Ligurien og ikke mindst de 2 nye kurser i pustprogrammet Strik eller Keramik. Find rejserne i rejsekalenderen.
EFTERÅRSREJSER

I efteråret skal vi  på den efterhånden traditionelle musik-rejse til CREMONA i Norditalien. Det var her Stradivarius blev født og vi skal bl.a. deltage i Stradivariusfestivalen, som sidste år bød på gode navne. Hvad koncertprogrammet vil lyde på i år, er endnu en velbevaret italiensk hemmelighed, men vi tager chancen fordi vi ved, at Cremonarejsen under alle omstændigheder, har meget kultur at byde på.

Et fast indslag er en heldagsudflugt til Mantova – byen med fantastiske fresker. Et kuriosum er, at den danske konge Christian den 1. er afbildet i Bryllupsværelset i Dogepladset. Han var på vej til Rom for at besøge paven og stoppede lige op i Mantova for at blive foreviget (selfie anno 1470?)
Rejsekalenderen
Tidl. solobratchist i DR symfoniork. Claus Myrup giver  privat koncert for sidste års rejsedeltagere til Cremona -  en på alle måder eksklusiv koncert. Som han gentager i 2024.
Spændende nyheder er dels den historiske rejse PERLER PÅ SNOR, tilrettelagt af Henrik Tvarnø fra Firenze og ned igennem Umbrien, dels et særligt besøg i ROM hvor Alfredo og Helle Tesio er vores værter. Helle kokkerer og Alfredo viser os rundt i den internationale presses nye palæ i Rom, som tidligere var ejet af Berluscioni. Palæet skulle være overdådigt og det ironiske er at den presse, som Beluscioni var så uvenner med, nu er flyttet ind i hans tidligere private gemakker. Alle rejser er detaljeret beskrevet i PUST kalenderen. Ikke at forglemme Nytårsrejsen til Venedig.

Kontakt os gerne og få en snak hvis du har spørgsmål vedr. rejserne. +45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet