Vor medarbejder fra Rom, Alfredo Tesio dukker heldigvis også op på Ledreborg den 29.10.23 og deler sine finurlige betragtninger om sit hjemland med os.
Smag på Italien

Søndag den 29. oktober 2023 er der igen Italiensk fest på Ledreborg.
Til den tid er skoven klædt i de smukkeste efterårsfarver og Ledreborgs fest-lade vil være den perfekte ramme i mødet mellem italiens-glade danskere og mad, musik, vin og snak.

PUST præsenterer dennne dag sit 2024 program
og - a propositi: 
På selve dagen, samt i den flg. uge, gives der 10% rabat på alle rejser til Castelvittorio og nabolandsbyen Pigna i 2024.

 
Læs mere om Ledreborg eventen HER
Det' fordi PUST har fødselsdag.
Vi bliver 10 år!
Og det markeres, som det sig hør og bør, med 10% rabat på alle rejser til "der-hvor-det-hele-begyndte" i Castelvittorio, som i 2024 byder på sang, yoga og malekurser og til nabolandsbyen Pigna, der i 2024 er vært for strik, keramik og vandrerejser.
Rabatten gives ved tilmelding til en rejse ved eventen den 29.oktober samt i den følgende uge.
PUST rejsekalender 2024
Brødtesten virker
I et tidligere nyhedsbrev beskriver jeg, hvordan man med et ret simpelt greb, kan få en fornemmelse af om en restaurant er god eller mindre god eller måske så dårlig, at man bør overveje om man vil blive siddende selvom bestillingen allerede er afgivet til tjeneren.
Man foretager brødtesten. Og det går jo i al sin enkelhed ud på at smage på det brød, der sandsynligvis bliver sat på bordet.

Jeg foretog brødtesten* forleden, men reagerede desværre ikke som jeg selv prædiker.
Hvorfor ved jeg ikke.
Jeg blev nemlig siddende selvom brødet var tørt og kedeligt og tilmed blev serveret i en mærkelig trækasse, som til forveksling lignede noget fra min barndoms sløjdtimer.
 Til mit forsvar skal siges, at restauranten, som ligger ved siden af det mere folkelige trattoria Porte di Nizza i Ventimiglia, altid har været lukket når jeg passerede forbi, men nu var der sørme åbent og min nysgerrighed vandt over mit instinkt, som skreg: La' vær! Don't go there!
Der var lidt for smart - og der sad lidt for mange turister - og priserne var lidt for høje.
Men hermed en lille servicemeddelelse til jer der skal på restaurant i Ventimiglia: skip U Fontanin (som den hedder) og tag istedet Porte di Nizza.  Her står der grissini på bordene - og det holder af en eller anden grund altid.

*Er det godt brød?
Måske lidt tørt?
Fra i går?
Hjemmebagt?
OSV (Du ved hvad jeg mener).
Men udsigten fra begge restauranter udover Middelhavet fejler absolut ikke noget. Og den er helt gratis:-)

Kontakt os gerne og få en snak. Og så ses vi måske den 29.oktober. Ring eller skriv hvis du har spørgsmål til billetbestillingen i.f.m eventen:
 info@pustrejser.dk
+45 23 71 46 76. 
A Presto! 
Pia
WWW.PUSTREJSER.DK
Facebook
Link
Website
PUST Rejser ApS
Ledreborg Alle 2 a, 4320 Lejre
Tlf. +45 23714676
info@pustrejser.dk
cvr 25095634
 Afmeld nyhedsbrevet