Kære PUST-ven

Ramsløgene er kommet -  og det betyder forår:-)
Skovbunden omkring Ledreborg området vrimler med ramsløg og det er altid sjovt at lege samler/jæger, selvom vi forlængst er blevet til et samfund af bønder og teknokrater og andet godtfolk.

I år forsøger jeg mig så med ramsløgolie.
Hjemmelavet ramsløgolie er en delikatesse og nem at lave.
Pluk de friste spæde skud, blancher dem, læg dem i blenderen sammen med god olie (jeg har faktisk brugt rapsolie for en gang skyld) og lad det trække nogle dage, hvorefter det sies så kun olien er tilbage. 
Min olie er snart klar og så må vi se om den lever op til forventningerne.
Den er i hvert fald flot i farven.


Back to basics - PUST går papirvejen

Jo den er god nok.
For første gang i flere år har vi valgt at trykke en lille brochure hvor årets Pust-rejser præsenteres med fotos og beskrivelser af de mange skønne oplevelser der ligger forude.
Brochuren uddeles den 12. marts (Ved Peter Kær foredraget på Ledreborg) men kan også rekvireres - vi sender den gerne ud.
Årets Pust brochure er ikke tyk som en telefonbog (hvis der er nogen der kan huske hvordan en telefonbog så ud), men dog lige præcis egnet til at give dine rejsedrømme liv. 
Skriv til info@pustrejser.dk  hvis du vil have den tilsendt.


Det azurblå Middelhav 
Vil du med til Nice og se på kunst og kultur i selskab med Claus Myrup, er det ved at være tid at melde sig.

Restaurantreservationerne er så småt på plads og sammen med Pust Rejsers vidunderlige guide og madøre, Claus Myrup, er der garanti for gode franske måltider i den milde og skønne by Nice.

Claus har også sørget for museumsbilletter til:
  • Matissemuseet og Chagallmuseerne i Nice
  • Picassomuseet i Antibes
  • Fernand Legérmuseet i Biot
  • Fondation Maeght i Vence
  • -og sidst men ikke mindst Chapelle Rosaire - Matisse kapellet i Vence.
Kunstrejse til Nice & omegn

Toscana
Det er ingen hemmelighed at Ligurien er PUST Rejsers øjesten.
Men vi har et også et blik for Toscana, her er naturen anderledes, man kunne fristes til at sige lidt blidere, og det vrimler med termiske søer, smukke dale og så naturligvis maden, som er vidunderlig i Toscana - og vinen ikke mindst. 
Kombinationen af mad, vin og natur kan vi ikke stå for og derfor har vi - efter nogen søgen - fundet en perle af en vingård, ikke langt fra Siena , byen med den halvmåneformede piazza.

På vingården Colle slår vi 2 fluer med ét smæk og inviterer til både et wellness ophold og et gastronomi kursus. Her får du mulighed for at dyppe dig i en sø med det sundeste mineralholdige vand; smage på dejlige vine og veltillavede pastaretter; dyrke yoga, gå ture i det bakkede landskab mellem oliventræer og vinstokke og nyde Toscanas milde klima.
RABAT
Det lyder som et eventyr og det er det også. Især når jeg nu fortæller, at vi giver 1000 kr i rabat , kun til PUST venner ved tilmelding senest på onsdag den 8.marts. Der er afrejse den 7.maj. PS Og vi har tidligere slået fast, at man er PUST ven, når man abonnerer på nærværende nyhedsbrev. Trés simple:-)
Med ønsket om en dejlig marts til jer alle.
Her på Ledreborg kæmper solen for at trænge igennem træerne.  
Og det går fremad-)
Måske ses vi den 12. marts til foredrag og musik i den smukke familiesal på Ledreborg slot. Der er få billetter tilbage.
Pia


Og så forresten lige en musikanbefaling til en af mine personlige favoritter Fly me to the moon - her fortolket af bl.a. guitaristen Ole Kibsgaard som har indspillet sammen med organisationen MusikBeRiget - et non-profit projekt der blev skabt i 2009 for at skabe trivsel for indlagte børn.
Facebook
Link
Website

Copyright © 2023 PUST Rejser, All rights reserved.

info@pustrejser.dk
Ledreborg alle 2a, 4320 Lejre
Tlf 23714676 eller 31264100

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Frameld dig nyhedsbrevet ved at klikke her