Castelvittorio er svær at slå men intet kan slå

Rom 

Rom er byernes by og med Peter Kær som dedikeret kunstguide i den skønne by, er man helt sikker på at blive både klogere og gladere end da man tog afsted hjemmefra. Muligvis også med et par cm mere om livet..........man spiser nemlig også godt i Rom.

På denne tur bor vi i Trastevere, hvor de ægte trattoria'er ligger. Åndelig føde er vigtig, men det er nu engang hyggeligt og dejligt at få gode lokale måltider når man er på rejse.
En af PUST's mange kongstanker:-)

Ovenstående fotos er dels fra broen over mod Engelsborg og Peterskirken og dels fra Villa Farnese, som er netop ligger i Trastevere. En perle af en renæissancevilla med de mest vidunderlige fresker og udsmykninger.
Den og meget andet kunst skal vi se til maj, når Peter Kær sætter kursen mod Rom. 

 

Læs mere om Rom turen
Men inden da er Peter Kær gæst på Ledreborg hvor PUST er vært for:
 
EN SØNDAG PÅ LEDREBORG
En event som præsenterer foredrag og musik og med mulighed for efterflg. spisning.
Den 12. marts kl 15 lægger Peter Kær ud med et foredrag om verdens dyreste kunstværker og bagefter er der en lille kammermusikafdeling med Claus Myrup, bratsch og Elisabeth Holmegaard Nielsen, klaver.
Kaffe eller vin i pausen og (NYT NYT) hvis du har lyst kan du også melde dig til søndagsmiddag på Restaurant Fasaneriet, som ligger lige ved siden af. 
Tilmelding via nedenstående link.
Tilmelding via dette link
Endnu en romantisk historie fra Nervia dalen
 
Solvita er fra Letland men er gift med Massimo og bor i Pigna, nabobyen til Castelvittorio.
Og hvordan Solvita er landet i en middelalderlandsby i Italien, er såmænd den gamle historie om, at kærlighedens veje er uransaglige. 

Den eneste ene Massimo mødte Solvita en sommerdag da hun var på malekursus i Pigna. Hun havde godt set, at den pæne mand der spillede saxofon, sendte hende lange blikke, men at han skulle komme til at betyde, at hun flyttede fra sit hjemland Letland for at bosætte sig i Pigna, havde hun ikke troet.

Men jo, Massimo var vedholdende og charmerende og så sagde hun farvel til sin voksne søn og sine venner og familie og blev italiener.

Den del gik fint, men værre var karrieren som strikkeekspert.

Solvita var et strikkenavn i Letland. Man kunne nærmest ikke åbne et dameblad uden at der var et interview med Solvita, eller en strikkeopskrift af Solvita, eller et foto af smukke Solvita.
Og da jeg mødte hedne lagde hun ikke skjul på, at hun elskede sit liv i Italien, men hun savnede at undervise i strik. At hun nu er blevet PUST Rejsers helt egen strikkeekspert er bare heldigt for os allesammen.
Det bliver en fest at være sammen med den smilende Solvita i en uge i maj.
Velkommen tilbage til strikkeverdenen, Solvita.
Læs mere om strikkerejsen
Læs mere om strikkerejsen
HUSK Nice is nice med Claus Myrup . Han tager  afsted til Nice den 25 april 2023  og går forrest på Matisse, Picasso, Chagall & Renoir, m.fl.-museerne i Nice & omegn.
Du skal være så velkommen til at følge med. Også til de gode middage om aftenen, på marked på Marche au Fleurs/Blomstermarkedet, måske en koncert en aften og en stroll langs Promenade des Anglais m.m.m.
Vi giver stadig en mindre rabat på 500 kr. ved tilmelding inden 18.februar.
Læs mere om rejsen til Nice
Hermed ønskes I alle en dejlig februar weekend og for nogles vedkommende vinterferie (ikke undertegnede - jeg tager telefonen hvis du ringer 23714676 eller 31264100:-)
Bedste hilsner pia
Facebook
Link
Website

Copyright © 2023 PUST Rejser, All rights reserved.

info@pustrejser.dk
Ledreborg alle 2a, 4320 Lejre
Tlf 23714676 eller 31264100

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Frameld dig nyhedsbrevet ved at klikke her