Kære januar............

Jeg skriver til dig fordi.....

....jeg savner april! Og jeg tænkte på om du mon kunne hjælpe mig med at gøre savnet mindre? Ville det f.eks. være ok hvis jeg ringede til Claus Myrup og fik ham til at fortælle lidt om Nice, som jeg ved han elsker.....

Claus Myrups Nice
”Nice er nice” siger Claus som det allerførste, da jeg udspørger ham om hans europæiske favorit by #1. Jeg ved han besøger byen mindst 2-3 gange årligt og at han kender byen lige så godt som Beethovens symfonier. Claus fortid som solobratchist i DRsymfoniorkester fornægter sig ikke og han trækker nærmest vejret gennem musik og kunst. Og Nice’s kulturtilbud er et rent slaraffenland for et renæissance-menneske* som Claus.
 
”Hvis mad er kultur så er Nice’s Middelhavskøkken også med til at byen ligger allerøverst på min liste over kultursteder i Europa”, siger Claus. Han har med tiden fundet frem til de gode spisesteder i Nice og næst efter de mange skønne museumsbesøg (Matisse, Chagall, Picasso m.fl.) er det, at spise godt en vigtig del af hans ophold i den skønne by.
 
Og så er der forresten morgendukkerten, som han ikke for alt i verden vil undvære.
”Jeg sørger selvfølgelig altid for at bo i gåafstand til den 5km lange Promenade des Anglais som ligger ud til ”Englebugten” - Baie des Anges-  og jeg bader i al slags vejr i Nice. …..Og det kan jeg sagtens sige, for vejret er næsten altid godt her. Også frokosten og dagens cafebesøg foregår udendørs – et af mine absolutte yndlingssteder er blomstermarkedet, hvor der er en festlig leben af boder med fint kunsthåndværk, plattenslagere, lokale indbyggere og turister.

Museerne
Men mest af alt elsker jeg museerne i og omkring Nice. Billedkunstnere har til alle tider været tiltrukket af lyset ved Middelhavet og det er ikke tilfældigt, at vi idag har mulighed for at se så meget kunst på så relativt et lille område. Chagall, Matisse, Legér og Picasso -  bare for at nævne nogle af de mest berømte. Jeg bliver aldrig træt af at besøge Fondation Maeght som jeg kalder  "mini-louisiana". Det ligger bare 20 km fra Nice, Dog er mange af museerne idt besværlige at komme til, hvis man ikke selv er kørende.
Men det behøver man så ikke at tænke på hvis man er med på turen til april. Det tager jeg hånd om:-)

 

Men hos PUST er vi bare stolte og glade for at have et renæissancemenneske blandt vores team af skønne fagguider. Claus Myrup er ikke kun vidende men dertil et positivt og behageligt menneske at være sammen med. Han tager på kunsttur til Nice i april 2023 og du skal være så velkommen til at følge med. OBS! Ved tilmelding senest 31.januar kan vi give 1.000 kr i rabat til PUST Rejsers nyhedsbrevlæsere. Skriv "rabat ønskes" i kommentarfeltet ved tilmeldingen.
 
*Fra Den Danske Ordbog: Et renæssiancemenneske er en mennesketype der beskæftiger sig talentfuldt med flere (vidt) forskellige fagområder, er bredt og alment dannet og kendetegnes af frodighed og livsappetit, undertiden en vis nydelsessyge. Opfattes som en mennesketype der er typisk for renæssancen.

Kunstrejse til Nice & omegn

In Napoli where love is king.................

PUST Rejser historie guide Henrik Tvarnø står sammen med undertegnede i spidsen for denne spændende rejse til Napoli, Pompeji & omegn.
Henrik Tvarnø har selv deltaget i udgravningerne i Pompeji og er en enestående vidende fortæller i de særprægede omgivelser. De efterladte ruiner taler deres eget sprog på en sær nærværende måde, som man ikke ser andre steder i Middelhavsområdet.
Rejsens pris er en anelse pebret men til gengæld er ALT stort set inkluderet. Det er en once-in-a lifetime-rejse for alle der der interesserer sig for menneskets historie. Pompeji er på Unesco verdensarvliste.
OBS! Ved tilmelding senest 31.januar kan vi give 750 kr i rabat til PUST Rejsers nyhedsbrevlæsere. Skriv "rabat ønskes" i kommentarfeltet ved tilmeldingen.
Historisk rejse til Napoli, Pompeji & Vesuv
Hør Dean Martin synge That's Amore som starter med de udødelige ord: In Napoli where love is king..........
Klik på billedet og se en underholdende lille bid fra filmen  fra 1953 "The Caddy", hvor han debuterer med denne (udødelige) sang.
Med ønsket om en dejlig januar til jer alle -  trods alt.............
Pia
Facebook
Link
Website

Copyright © 2023 PUST Rejser, All rights reserved.

info@pustrejser.dk
Ledreborg alle 2a, 4320 Lejre
Tlf 23714676 eller 31264100

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Frameld dig nyhedsbrevet ved at klikke her

 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*