Tak for i år og

GODT NYTÅR

Først og fremmest en varm tak for godt selskab i 2022. Det har været en fornøjelse at være direktør og rejseleder i år, ikke mindst pga. af mange gode kunder, der med humør og masser af rejselyst har bidraget til nogle skønne ture i årets løb.

 Når man lige har tilbragt en nat i Milano, en af Europas metropoler, og overværet operaen Boris Goudenov på Teatro alla Scala, er det et interessant kulturchok at tage videre til middelalderbyen Castelvittorio (en af verdens selvbestaltede navler), hvor alt  er som det plejer og hvor din udsendte i år fejrer nytår. Et paradoks at holde nytår i en by i en by hvor tiden ellers står stille.

I Milano præsenterede La Scala operaen Boris Gudonov, som har et brutalt plot og i øvrigt instrueret af Kasper Holten. Ikke meget opmuntring at hente i selve handlingen, men til gengæld en fuldstændig mageløs forestilling på alle andre planer i et vidunderligt teaterrum.

La Scala har i foråret La Boheme på plakaten og det passer med Pust Rejser operatur til marts med Jan Lund og Michael Melbye som fagguider. Og bagefter videre til la Fenice i Venedig for at se Verdis opera Ernani. Turens detaljer er stadig under planlægning, men hold øje hvis du er interesseret.

 Lyt:
Uddrag fra en nytårskoncert i La Fenice operaen i Venedig hvor operakoret synger en sats fra Verdi operaen Ernani, som var en bestillingsopgave til Verdi fra netop La Fenice. Den bygger på en historie af Victor Hugo og er Verdis 5. opera. Operaen høres sjældent i Danmark, men i foråret 2023 er den altså på plakaten i Venedigs smukke operahus La Fenice.
Link:
https://www.youtube.com/watch?v=QlstpLynZsk

Med tog eller fly

Fra Milanos lyshav rejste jeg videre med toget til Ventimiglia via Genova.
En smuk tur hvor toget kører langs med Middelhavet den sidste del af ruten. Togtrafikken har altid været Italiens stolthed omend den italienske togdrift i dag er en skygge af sig selv. Engang var det en arbejdsplads der gav de bedste privilegier og pensioner. Måske er der nye tider på vej? Det kunne man håbe, for der er mange rejsende der faktisk gerne vil tage toget.
Til efteråret prøver vi denne rejseform hos PUST, hvor man kan vælge mellem tog eller fly til Cremona – violinbyggerbyggen – hvor vi skal til Stradivarius festival.
Derom senere.

PUST Rejsekalender 2023
Pigna og Castelvittorio i vinterdragt - dvs 14-15 grader, mildt og venligt.
Men TAK for i år!
Og vær velkommen til 2023. Come what may som vi siger på PUST kontoret.
Vi må vente og se – improvisere – forandre – skrue op – skrue ned – skue tilbage – se fremad!

Bare kunsten stadig får lov til at røre os.  Enten den kunst vi selv frembringer eller den kunst andre beriger os med.

Med ønsket om et godt og lykkebringende nytår med masser af udlængsel sender de to Pia'er, Scharling & Sylvester de bedste nytårshilsner!  
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *2023 PUST Rejser
All rights reserved.


Our mailing address is:
info@pustrejser.dk

tlf 23714676 eller 31264100

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

www.pustrejser.dk


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*