Skriveferie

Kort beskrivelse: Flyt „i skriveskjul” - og nyd, at du i en lille uge kan slippe din travle og krævende hverdag og koncentrere dig om dét, du enten er i gang med eller længes efter at gøre – nemlig at skrive. Og glæd dig til at kunne rejse hjem med kufferten fuld af inspiration, motivation og ny skriveenergi, skriveviden og skriveteknikker.

Pris: 7.500

Næste kursus-rejse: 6. - 10. september 2017  Bestil plads Se alle rejserUdover personlig skrivecoaching og -sparring undervejs består kursusdelen af ferien af fire workshops, hvor du får al den vigtigste viden og inspiration fra skriveforløbet „Autentiske Tekster”. Så husk også at gøre plads til en lille notesbog til alle indfaldene og ideerne og din laptop, tablet eller en skriveblok til skriveriet i kufferten.

Du kan læse om forløbet på www.autentisketekster.dk

Udover de fire workshops bliver der plads til et par udflugter i programmet – og måske også et lynkursus i italiensk gastronomi. En Ferie med flow I Castelvittorio er „all inclusive” – fra transport og ophold til workshops og udflugter. Vi bor i dobbeltværelser med morgenmad i små B&B i de smukt restaurerede gamle huse i landsbyen, og undervisningen foregår alt efter vejret indenfor eller på tagterassen i „Asylet”, den gamle landsbyskole på piazzaen midt i byen.

Vi flyver til Nice og bliver i minibus kørt videre over den italienske grænse op til den charmerende lille landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i Nerviadalen i Ligurien.


Ugens Program

Praktisk info

Skrivekurset  i Italien koster 7.500 kr og omfatter Fly til Nice tur/retur Transport Castelvittorio tur/retur Ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad 2 frokoster og 4 middage 2 udflugter Vi flyver til Nice og bliver i minibus kørt videre over den italienske grænse op til den charmerende lille landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i Nerviadalen i Lirguen.