Skriveferie

Kort beskrivelse: Flyt „i skriveskjul” - og nyd, at du i en lille uge kan slippe din travle og krævende hverdag og koncentrere dig om dét, du enten er i gang med eller længes efter at gøre – nemlig at skrive. Og glæd dig til at kunne rejse hjem med kufferten fuld af inspiration, motivation og ny skriveenergi, skriveviden og skriveteknikker.

Pris: 6.500

Næste kursus-rejse: 6. - 10. september 2017  Bestil plads Se alle rejserMiniferien er et kickstart-tilbud til dig, der indimellem skriver eller gerne vil i gang – og har brug for et „skriveskjul”, hvor du får både ny skriveviden, ny inspiration og tid og ro til at skrive og dele erfaringer med andre skrivende.

Tag med og…

  • bliv klogere på din hjerne
  • få effektive teknikker og skrive-værktøjer
  • giv blokeringerne baghjul
  • gør sproget levende og autentisk
  • og oplev på eget tastatur, hvordan bedre skriveflow giver mere skriveglæde!

Udover personlig skrivecoaching og -sparring undervejs består kursusdelen af fire små formiddagsworkshops, hvor du får al den vigtigste viden fra skriveforløbet „Autentiske Tekster”. Så husk også at gøre plads til en lille notesbog til alle ideerne og til laptop, tablet eller pen og papir i kufferten.

Læs om skriveforløbet på www.autentisketekster.dk

De enkelte workshops vil blive justeret i overensstemmelse deltagernes mål, behov og skriveudvikling, men sådan ser det foreløbige program ud:

Dag 1 (ankomstdag): Intro til kurset og gruppen + Sådan finder og udvikler du dine ideer (brainstorm og research)

Dag 2: Tilrettelæg dit stof og find din målgruppe

Dag 3: Skab liv og spænding (form og sprog)

Dag 4: Skriv i flow OG UDEN BLOKERINGER

Dag 5: Rediger din tekst – og få den udgivet (dialog om forlag og trykte/digitale medier)

 

Udover workshops, skrivesparring og skrivetid bliver der også plads til et par udflugter i programmet – og måske også et lynkursus i italiensk gastronomi. Vi bor i dobbeltværelser med morgenmad i små B&B i de smukt restaurerede gamle huse i landsbyen, og undervisningen foregår alt efter vejret indenfor eller på tagterassen i „Asylet”, den gamle landsbyskole på piazzaen midt i byen.

Vi mødes i Nicelufthavn og bliver i minibus kørt videre over den italienske grænse op til den charmerende lille landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i Nerviadalen i Ligurien.

Fly til Nice kan du enten selv organisere ELLER få hjælp dertil af PUST Rejser. Regn med at en flybillet koster mellem 1500-2000 kr. Men ring gerne til PUST 31264100 for information derom.


Ugens Program

Dag 1 (ankomstdag): Intro til kurset og gruppen + Sådan finder og udvikler du dine ideer (brainstorm og research) Kl. 20 fælles middag (som hver aften) Dag 2: Tilrettelæg dit stof og find din målgruppe Dag 3: Skab liv og spænding (form og sprog) Dag 4: Skriv i flow OG UDEN BLOKERINGER Dag 5: Rediger din tekst – og få den udgivet (dialog om forlag og trykte/digitale medier)

Praktisk info

Skrivekurset  i Italien koster 6.500 kr og omfatter Transport Nice/Castelvittorio tur/retur Ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad. Enkeltværelse også muligt og koster +1500 kr. 2 frokoster og 4 middage 2 udflugter Vi mødes i Nice og bliver i minibus kørt videre over den italienske grænse op til den charmerende lille landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i Nerviadalen i Ligurien.