Sangkursus for begyndere

Kort beskrivelse: En uge med Sange fra Brusebadet, stemmetræning og kor. Hver fugl synger med sit næb, men på få dage kan du forvente at komme til at synge meget bedre end du gjorde før. Kast dig ud i det og få en oplevelse  for livet, med musik og sang og alt det bedste fra Italien.

Pris: 8.850

Næste kursus-rejse: 1. - 6. juni 2017  Bestil plads Se alle rejser



Aktiviteter på solosangrejsen for “brusebadssangere” – begyndere/let øvede

  • Daglig sangundervisning af sanglærer  Pia Scharling.Da ingen af deltagerne har sunget ret meget tidligere, er alle “i samme båd”.  Der bliver hurtigt skabt trygge rammer og det er både lærerigt og hyggeligt at indøve nogle fællessange samt øve “backing-kor”. Mange sange løfter sig med et kor bagved solisten. Det bliver både udfordrende og underholdende.  Alle der har lyst, får muligheden for at prøve kræfter med solosang.
  • Om eftermiddagen udflugter i det skønne område og om aftenen dejlige middage med de italienske klassikere.
  • Se 3-minutters film om sangugen HER.
  • TIlbud om udflugter til Middelhavet 20 km derfra, til kystbyen Ventimiglia. Her er der et ugentlige marked, hvor man kan blive fristet af kashmirtørklæder og lækre lædertasker. En anden tur går igennem vores dal, Nerviadalen, og de små maleriske middelalderlandsbyer. Desuden bliver der rig lejlighed til spadsere- eller vandreture i den fantastiske natur omkring Castelvittorio. Ugen byder endvidere på et køkkenkursus* hos den lokale stjernekok Terry Prada, som byder på italienske klassikere som ravioli, tiramisu m.m. *Mindre ekstrabetaling.
  • Indkvartering i hyggelige lejligheder med køkken i landsbyen. Husene er nyrestaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede.  Vi bor allesammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden og fra undervisningslokalet.
  • Vejret. I begyndelsen af maj er vejret normalt varmt og solrigt men det kan også være lunefuldt som i Danmark. Den fantastiske omgivelser med den smukke natur og de meget autentiske små landsbyer bliver der ikke ændret på. De har ligget der i mere end 1000 år og glædet sig til et besøg af os nordboere.
  • Restauranter & maden er et kapitel for sig…

    Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Madskribenten og italienseksperten, Anders Grøndahl nævner i øvrigt flere af egnens restauranter i sine bøger.  Nogle af måltiderne spiser vi  i vores “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på den store tagterrasse, i “biblioteket” eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter ,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter.  Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.

    Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og denne egn er ingen undtagelse. Menneskene her er passioneret optaget af vildsvinejagt, svampe, kastanier m.m. En typisk menu består af forskellige antipasti (små kolde og lune foretter) derefter 2-3 slags pastaretter (f.eks. en Ravioli med fungi* (pastapuder med svampe), efterfulgt af minimum to slags kød (vildsvin, kanin eller lam) og til sidst dessert – og espresso. Dertil vin enten fra Ligurien, men ligeså ofte fra naboregionen Piemonte.

  •  Morgenmaden tilbereder man selv, og man køber ind til morgenmaden hos den lokale købmand der er meget velassorteret med der har frisk frugt, yoghurt, brød og ost og alle de skønne madvarer som Italien er så berømt for.

Ugens Program

Dag 1
  •  Ankomst til Castelvittorio. Der serveres en let frokost ved ankomst.
  • Kl. 18 rundvisning i Castelvittorio.
  • 20.00 velkomstmiddag på den lokale Restaurant Busciun.
Dag 2
  • 10-13 Undervisning
  • 13.00 Fælles frokost
  • Kl.16.00 til fods til dal-byen Pigna hvor der er rundvisning. Vi slutter af med en aperitif
  • 20 Middag.
Dag 3
  • 10-13 Undervisning
  • 13.00 Fælles frokost
  • 15.30 Mini-madlavningskursus* i en håndfuld traditionelle italienske retter.
  • 20.00 middag Vi smager og beundrer dagens kulinariske frembringelser.
  •  Ekstrabetaling 15 euro.
Dag 4
  • 10-13 Undervisning
  • 13.00 fælles frokost
  • 16.00 Dejlig og ikke meget strabadserende vandretur til "Dragens Hale" og en aperitivo under et oliventræ. Varighed 2-3 timer.
  • 20.00 middag i det legendariske Trattoria del Portico i Castelvittorio, hvor 3 generationer af kvindelige kokke byder på en 6 retters menu med alt det gode fra egnen. Denne restaurant er berømt i hele Italien og er bl.a fremhævet  i Anders Grøndahls bog om Ligurien.
Dag 5
  • kl 10 afsted til det lokale marked i kystbyen Ventimiglia ved Middelhavet 20 km derfra. Her er der et ugentlige marked, hvor man kan blive fristet af kashmirtørklæder og lækre lædertasker.
  • Kl 17-19 undervisningog derefter afslutningsmiddag på Restaurant Busciun.
Dag 6
  • Kurset er slut:-( Afg. til Nice kl. 07.00. FLyet fra Nice lander kl 12.20 i Kastrup.

Praktisk info

Inkluderet i korrejse prisen:
  • Fly t/r fra København til Nice.
  • Transport fra Nice lufhavn til/fra Castelvittorio.
  •  5 nætter i db.værelse i smukt istandsatte lejligheder.
  • Daglig sangundervisning
  • Undervisningsmaterialer
  • 5 x lækker aftensmad, samt 4 frokoster.
  • Udflugter og aktiviteter jvf.programmet .
NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring gode sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret. "Travel light". Der er ingen "drager-service":-)

Vedr. enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.

Betaling og afbestillingsbetingelser: Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 1.500,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur.* Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk.