Yoga for livsnydere

Kort beskrivelse: Tag forskud på foråret med et luksus wellness og yoga retreat et vidunderligt sted i Italien. Turen går til Bordighera - en charmerende by ved Middelhavet og et virkeligt dejligt hotel. Yogalærer Mabel Kernn er med hele vejen og sørger for, at du vender hjem med overskud og ny inspiration. 6 dage med fokus på velvære, afslapning og ny energi i en tiltrængt pause fra hverdagen, hvor du kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Pris: 9800

Næste kursus-rejse: 17. - 22. april 2018  Bestil plads Se alle rejserAktiviteter 

En yogaferie i de allerskønneste omgivelser på et af Norditaliens skønnest beliggende byer, lige ud til Middelhavet. Det tidspunkt på året, hvor man virkelig trænger til at blive ladet op, mens man venter på det danske forår, efter en lang vinter.

Der er daglig yogaundervisning med Mabel Kernn og hver dag tilbud om forskellige aktiviteter, spadserture i de mest vidunderlige omgivelser men også mulighed for egen tid i den smukke by Bordighera. Der er afsat tid til fordybelse og individuelle behov,  og forkælelse alle dage.

Målet er at du kommer hjem fra denne ferie sprængfyldt af ny energi og inspiration.

Bordighera ligger ikke langt fra San Remo, så en shoppetur dertil er indlagt. Derudover er der tur oå markedet i Ventimiglia og en cykeltur for dem der har lyst, på en nyanlagt cykelsti der løber helt tæt ved havet 25 km mod øst.

Bordighera ligger tæt på grænsen til Frankrig og kun godt 1 times kørsel fra Nice.  Byen har en lang strandpromenade og der er masser af små hyggelige butikker og cafeer og restauranter.

En af PUST Rejsers absolutte favoritsteder.

Daglig undervisning af yogalærer Mabel Kernn som er:

 • Ejer af virksomheden Mabel Kernn for en bedre balance, holdning og bevægelse.
 • Fysioterapeut, konsulent og underviser på det Kongelige Teater og Havnestadsklinikken’s  Fysioterapi og Yoga og Salig
 • Uddannet Pilates instruktør, fysioterapeut og idrætslærer

 

Se lille film fra et dejligt område i Italien hvor Mabel Kernn ofte har yogakurser:

Yoga

Yogaformen er primært Hatha, der omfatter fysiske øvelser, balance, koordination kombineret med vejrtrækningsteknikker.

Om eftermiddagen skal vi arbejde med de dybere bindevævsstræk som b.la opleves i yin yogaen, og som er et godt supplement til den mere aktive Hatha praksis. Her handler det mere om at give slip og mærke hvad en stille meditativ yogapraksis gør for kroppen.

 • Hotellet hvor vi bor, hedder Villa Elsa (4 *) og er et smukt hotel med stor swimmingpool og spa afdeling og en smuk have med masser af citrustræer. Et lækkert og indbydende hotel. Indkvarteringen er i dobbeltværelser, og enkeltværelser kan bestilles (tillæg). I rejsens pris er hotellets lækre morgenmadsbuffet inklusiv. Om aftenen går vi ud og spiser sammen på en af Bordigheras gode restauranter. Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og Bordighera er ingen undtagelse. Her spises meget fisk naturligvis, men også mange grøntsager og naturligvis dejlig lokal vin.

Ugens Program

Tirsdag den 17.april 2018 afrejse København / Nice  kl.9.40. Afhentning i Nice lufthavn. Om eftermiddagen introduktion til dagene og rundvisning i Bordighera og derefter lækker italiensk middag. Hver dag byder på 2 x yoga - dels inden morgenmaden og dels sidst på eftermiddagen; længere eller kortere vandreture i det smukke område,  tilbud om skønhedsbehandlinger og massage; shoppetur til San Remo; cykeltur langs med Middelhavet m.m. Hjemrejse  søndag den 22 april. Ankomst København  kl 14.  

Praktisk info

Yoga rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Nice samt transport videre til destinationen Bordighera. (ca 1 times kørsel).
 • Indkvartering 5 nætter i db værelse på det 4-'stjernede hotel Villa Elisa.
 • Halvpension.
 • Daglig undervisning (ca.3-4 timer)
 • Udflugter og aktiviteter jvf. programmet.
  • Vedr. enkeltværelse:  Et eneværelse  koster 1800 kr ekstra.Et dobbeltværelse har ingen tillæg.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Man skal være godt gående.
 • Deltagerantal max 12 personer.
Betaling og afbestillingsbetingelser: Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 1.500,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur. Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk.