Yoga Boost/ Luksus edition

Kort beskrivelse: Tag forskud på foråret med et luksus wellness og yoga retreat et vidunderligt sted i Italien. Turen går til Camoglie - en charmerende by ved Middelhavet og hotellet fåes ikke bedre på de kanter. Yogalærer Mabel Kernn er med hele vejen og sørger for, at du vender hjem med overskud og ny inspiration. 5 dage med fokus på velvære, afslapning og ny energi i en tiltrængt pause fra hverdagen, hvor du kommer ud af hovedet og ned i kroppen.

Pris: 9950

Næste kursus-rejse: 15. - 20. marts 2018  Bestil plads Se alle rejserAktiviteter 

En miniferie i de allerskønneste omgivelser på et af Norditaliens skønnest beliggende hoteller, lige ud til Middelhavet. Det tidspunkt på året, hvor man virkelig trænger til at blive ladet op, mens man venter på det danske forår, efter en lang vinter.

Der er daglig yogaundervisning med Mabel Kernn og hver dag tilbud om forskellige aktiviteter, spadserture i de mest vidunderlige omgivelser men også mulighed for egen tid i den hyggelige lille by Camoglie. Der er afsat tid til fordybelse og individuelle behov,  og forkælelse alle dage.

Målet er at du kommer hjem fra denne ferie sprængfyldt af ny energi og inspiration.

Camogli ligger ikke langt fra storbyen Genova, så en shoppetur til en af Genovas mange outlets  er indlagt. Derudover er der tilbud om en sejltur i bugten til klostret Abbazia San Fruttuoso, som gemmer på en madonnafigur under havets overflade, samt en tur til Portofino- en legendarisk havneby i Italien.

Camogli ligger i bunden af en bugt ved Portofino-halvøen.  Byen udmærker sig ved at have en by-kerne helt ned til stranden, i modsætning til mange andre badebyer ved Middelhavet, som “skæres over” af en trafikeret hovedvej eller jernbanen og der er masser af små hyggelige butikker og cafeer og restauranter.

Desuden utallige vandrestier og ingen biltrafik. En af PUST Rejsers absolutte favoritsteder.

Læs mere om Camogli HER.

Daglig undervisning af yogalærer Mabel Kernn som er:

 • Ejer af virksomheden Mabel Kernn
 • Fysioterapeut, konsulent og underviser på det Kongelige Teater
 • Uddannet Pilates instruktør, fysioterapeut og idrætslærer

 

Se lille film fra et dejligt område i Italien hvor Mabel Kernn ofte har yogakurser:

Yoga

Yogaformen er primært Hatha, der omfatter fysiske øvelser, balance, koordination kombineret med vejrtrækningsteknikker.

Om eftermiddagen skal vi arbejde med de dybere bindevævsstræk som b.la opleves i yin yogaen, og som er et godt supplement til den mere aktive Hatha praksis. Her handler det mere om at give slip og mærke hvad en stille meditativ yogapraksis gør for kroppen.

 • Hotellet hvor vi bor, hedder Cenobi dei Dogi og er et smukt hotel med stor swimmingpool og spa afdeling. Der er flere terrasser at vælge imellem og i det hele taget et lækkert og indbydende hotel. Indkvarteringen er i dobbeltværelser, og enkeltværelser kan bestilles (tillæg). I rejsens pris er hotellets lækre morgenmadsbuffet inklusiv. Om aftenen går vi ud og spiser sammen på en af Camoglies dejlige restauranter (3 middage er inklusiv i rejsens pris). Italien er verdensberømt for velsmagende gastronomi, og Camoglie er ingen undtagelse. Her spises meget fisk naturligvis, men også mange grøntsager og naturligvis dejlig lokal vin.

Ugens Program

Torsdag den 15.marts 2018 afrejse København / Milano formiddag. Afhentning i Malpensa lufthavn i Milano i bus og videre  til destinationen Camoglie (ca 2 timers kørsel). Om eftermiddagen introduktion til dagene og rundvisning i Camoglie og derefter lækker italiensk middag. Hver dag byder på 2 x yoga - dels inden morgenmaden og dels sidst på eftermiddagen; længere eller kortere vandreture på Portofino halvøen, med verdens bedste udsigt;  tilbud om skønhedsbehandlinger og massage; shoppetur til Genova; bådtur rundt om Portofino halvøen m.m. Hjemrejse  tirsdag den 20.marts. Ankomst København ca. kl 14.  

Praktisk info

Yoga rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Milano samt transport videre til destinationen Camoglie. (ca 2 timers kørsel).
 • Indkvartering 5 nætter i db værelse på det 4-'stjerende hotel Cenobi dei Dogi.
 • Morgenmads buffet hver dag og 3 gode middage. Frokost for egen regning.
 • Daglig undervisning (ca.3-4 timer)
 • Udflugter og aktiviteter jvf. programmet.
  • Vedr. enkeltværelse:  Et eneværelse  koster 1800 kr ekstra.Et dobbeltværelse har ingen tillæg.
 • NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Man skal være godt gående.
 • Deltagerantal max 12 personer.
Betaling og afbestillingsbetingelser: Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 1.500,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur. Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk.