Dansk/italiensk Musik Festival

Kort beskrivelse: Den 6.udgave af ”Festival Alta Val Nervia” præsenterer klassiske koncerter  - i 2017 med danske sangere. Med PUST Rejser får du en enestående mulighed for at være tæt på musikken hele festivalen igennem. Ingen andre rejsebureauer har den samme adgang til dette unikke arrangement.

Pris: 8.800

Næste kursus-rejse: 27 juli. - 1. august 2017  Bestil plads Se alle rejserDen 6. Festival Alta val Nervia 2017 er under planlægning, men allerede nu kan der reserveres plads på denne specialrejse i musikkens tegn.  I år er tema’et Castelvittorio Canta (Castelvittorio Synger), idet piazza’en i den pittoreske landsby Castelvittorio omdannes til en scene, hvor der opføres udvalgte arier fra diverse operaer. De autentiske omgivelser er fantastiske og kalder nærmest på en semistage opsætning.

I den anledning inviterer vi i en gruppe yngre danske sangere, som er på vej i deres karriere, til at deltage i en uges masterclass hvor de, vejledt af de bedste lærerkræfter, øver hen imod at opføre partier/små scener fra kendte italienske operaer på landsbyens smukke piazza.

For den dramatiske instruktion står den danske instruktør Mikael Melbye (tidligere Kgl. operasanger). Det musikalske omdrejningspunkt er sopranen Elsebeth Dreisig og tenor Jan Lund. Sangerne akkompagneres af den engelske pianist Charles Kilpatrick.

Desuden optræder diverse italienske ensembler og solister. Navnene offentliggøres efterhånden som aftalerne falder på plads. Følg med her eller på Facebooksiden.

Bag festivalen står den danske rejsearrangør Pia Scharling i tæt samarbejde med lokale italienske kræfter samlet i foreningen med det enkle og ordrette navn:  ”Amici Della Musica e dei Sapori Dell’Alta Val Nervia”. Det er lykkedes os at kombinere alt det gode vi danskere forbinder med Italien, med klassisk musik, sommer og god mad.

PUST Rejser kombinerer musik, kultur og kulinariske oplevelser. I kulturmødet mellem Danskerne og Italienerne får begrebet ”La Dolce Vita” en helt ny og livsbekræftende betydning. Både turister og de lokale beboere strømmer til og nyder sammen vores festival i de pragtfulde omgivelser”.
Inkluderet i prisen er udover koncerterne, samt reserverede siddepladser, 4 middage samt overnatning* m. morgenmad.

Koncert-rækken finder sted 27.-31.juli 2017 og Pust rejser sørger for billetter og reserverede siddepladser til alle koncerter Læs mere på www.altavalnervia.com her kan du se de medvirkende og læse mere om sidste sommers vellykkede festival.

Og her en lille film fra sommeren 2015.

Du får reserveret siddeplads til alle koncerter, samt invation til VIP-arrangement med musikerne.


Ugens Program

Programmet for 2017 kan læses her i sin fulde længde når det foreligger i marts 2017, samt se listen over de medvirkende. Gå til festivalens hjemmeside her.  

Praktisk info

  • Tidspunkt:  27.juli-1.august 2017
  • Pris:
  • 8.800 kr. (incl. fly og afhentning til/fra Nice lufthavn).
  • Incl. 5 overnatninger i dobbeltværelse i fine B&B's i Pigna, eller på det 4* Hotel Terme di Pigna (tillæg på sidstnævnte).
  • 4 middage på gode lokale restauranter.
  • Reserverede siddepladser til alle koncerterne.
  • Lokal  transport til og fra koncertstederne.
  • Mød musikken backstage. Invitation til nachspiel efter koncerterne med musikerne og sangerne.