Dansk/italiensk Musik Festival

Kort beskrivelse: Den 6.udgave af ”Festival Alta Val Nervia” præsenterer klassiske koncerter  - i 2017 med danske sangere. Med PUST Rejser får du en enestående mulighed for at være tæt på musikken hele festivalen igennem. Ingen andre rejsebureauer har den samme adgang til dette unikke arrangement.

Pris: 8.800

Næste kursus-rejse: 27 juli. - 1. august 2017  Bestil plads Se alle rejserDen 6. Festival Alta val Nervia 2017 er under planlægning, men allerede nu kan der reserveres plads på denne specialrejse i musikkens tegn.  I år er tema’et Castelvittorio Canta (Castelvittorio Synger), idet piazza’en i den pittoreske landsby Castelvittorio omdannes til en scene, hvor der opføres udvalgte arier fra diverse operaer. De autentiske omgivelser er fantastiske og kalder nærmest på en semistage opsætning.

I den anledning inviterer vi i en gruppe yngre danske sangere, som er på vej i deres karriere, til at deltage i en uges masterclass hvor de, vejledt af de bedste lærerkræfter, øver hen imod at opføre partier/små scener fra kendte italienske operaer på landsbyens smukke piazza.

For den dramatiske instruktion står den danske instruktør Mikael Melbye (tidligere Kgl. operasanger). Det musikalske omdrejningspunkt er sopranen Elsebeth Dreisig og tenor Jan Lund. Sangerne akkompagneres af den engelske pianist Charles Kilpatrick.

Desuden optræder diverse italienske ensembler og solister. Bl.a. den italienske Morricone Trio, som består af  Paolo Zampini, fløjte ; Luca Pincini, violoncel og Gilda Buttà, klaver.  Alle 3 italienske musikere er  højt respekterede for deres indspilninger af Ennio Morricones musik. Deres fortolkninger af Ennio Morricones musik er enestående.

På denne tur kombineres musik, kultur og kulinariske oplevelser. I kulturmødet mellem Danskerne og Italienerne får begrebet ”La Dolce Vita” en helt ny og livsbekræftende betydning. Både turister og de lokale beboere strømmer til og nyder sammen vores festival i de pragtfulde omgivelser”.

Koncert-rækken finder sted 27.-31.juli 2017 og Pust Rejser sørger for billetter og reserverede siddepladser til alle koncerter. Læs mere på www.altavalnervia.com her kan du se de medvirkende og læse mere om sidste sommers vellykkede festival.

Og her en lille film fra sommeren 2015.

Du får reserveret siddeplads til alle koncerter, samt invitation til VIP-arrangement med musikerne.


Ugens Program

Programmet for 2017 kan læses her i sin fulde længde når det foreligger i marts 2017, samt se listen over de medvirkende. Torsdag 27.juli 8.20 Afgang fra København. Ankomst Nice og taxi/minubus videre til destinationen Pigna og Castelvittorio i Nerviadalen i Ligurien i Italien. Ca 65 km og en god times kørsel. PUST Rejser byder på en let frokost ved ankomst. 18.30 Koncert i den forhenværende kirke Santa Caterina i Castelvittorio, men den italienske Morricone Trio, som består af  Paolo Zampini, fløjte ; Luca Pincini, violoncel og Gilda Buttà, klaver.  Alle 3 italienske musikere er  højt respekterede for deres indspilninger af Ennio Morricones musik. Deres fortolkninger af Morricones musik er enestående. 20.00 Efter koncerten middag i Castelvittorio  med alle festivalens musikere. Fredag 28.juli Det er markeds dag i kystbyen Ventimiglia. Tilbud om udflugt dertil. Fredag er der jazz og cross-over musik på programmet. Koncerterne starter kl 18.00 i Castelvittorio. Detaljeret program følger. Middag i Castelvittorio. Lørdag 29.juli Opera på pizzaen i Castelvittorio. Instruktion Mikael Melbye. Bagefter Middag Restaurant Terme i Pigna. Søndag 30 juli Tenoren Jan lund, sopran Elsebeth Dreisig og pianisten Charles Kilpatrick på slap line på piazzaen i Castelvittorio. Fælles middag med landsbyens borgere der inviterer på regionale retter, fest og dans. Gå til festivalens hjemmeside her.  

Praktisk info

  • Tidspunkt:  27.juli-1.august 2017
  • Pris:
  • 8.800 kr. (incl. fly og afhentning til/fra Nice lufthavn). NB! Du er velkommen til at sørge for din egen transport til destinationen - i så fald fratrækkes 2000 kr.
  • Incl. 5 overnatninger i dobbeltværelse i fine B&B's i Pigna, eller på det 4* Hotel Terme di Pigna (tillæg på sidstnævnte).
  • 4 middage på gode lokale restauranter samt frokostpå ankomstdagen.
  • Reserverede siddepladser til alle koncerterne.
  • Lokal  transport til og fra koncertstederne.
  • Mød musikken backstage. Invitation til nachspiel efter koncerterne med musikerne og sangerne.