Italiensk Musik Festival

Kort beskrivelse: Den 7.udgave af ”Festival Alta Val Nervia” præsenterer klassiske og jazz koncerter. Med PUST Rejser får du en enestående mulighed for at være tæt på musikken hele festivalen igennem. Ingen andre rejsebureauer har den samme adgang til dette unikke arrangement. En helt særlig oplevelse  hvor musikken får lov at spille under den italienske stjernehimmel.

Pris: DKK 9.300,- inkl koncerter, fly, hotel, halvpension, mm.

Næste kursus-rejse: 25. - 30. juli 2018  Bestil plads Se alle rejserVelkommen til den 7. Festival Alta val Nervia.  2018 står atter i vokalmusikkens tegn men der bliver også lejlighed til at høre spændende instrumentalensembler.

 

Læs programmet HER.

9 unge danske operasangere opfører uddrag af kendte operaer på piazza’en i den pittoreske landsby Castelvittorio, som omdannes til en scene. De autentiske omgivelser er fantastiske og kalder nærmest på en semistage opsætning.

Vi har igen i år inviteret en gruppe yngre danske sangere, som er på vej i deres karriere, til at deltage i en uges masterclass hvor de, vejledt af de bedste lærerkræfter, øver hen imod at opføre partier/små scener fra kendte italienske operaer på landsbyens smukke piazza.

De udvalgte sangere er hentet dels fra operaakademiet og dels fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Alle sangere der allerede har høstet masser af omtale og roser, selvom de ikke er helt færdiguddannede.

For den dramatiske instruktion står  Elsebeth Dreisig og den engelske instruktør, sanger og pianist Charles Kilpatrick.

Desuden optræder diverse italienske og danske ensembler og solister. Bl.a den fantastisk klarinettrio Duo Rusalka.

Følg med på www.altavalnervia.com for at følge de nyeste programmer.

På denne tur kombineres musik, kultur og kulinariske oplevelser. I kulturmødet mellem Danskerne og Italienerne får begrebet ”La Dolce Vita” en helt ny og livsbekræftende betydning. Både turister og de lokale beboere strømmer til og nyder sammen vores festival i de pragtfulde omgivelser”.

Koncert-rækken finder sted 26.-29.juli 2018.  Læs mere på www.altavalnervia.com her kan du se de medvirkende og læse mere om sidste sommers vellykkede festival.

Og her en lille film fra sommeren 2017.

Pust Rejser sørger for billetter og reserverede siddepladser til alle koncertersamt invitation til VIP-arrangement med musikerne..


Ugens Program

Onsdag 25.juli Afgang med SAS fra København SK 791      25. juli 2018       København - Nice     1715 1940 Ankomst Nice og taxi/minibus videre til destinationen Pigna og Castelvittorio i Nerviadalen i Ligurien i Italien. Ca 65 km og en god times kørsel. PUST Rejser byder på et let måltid ved ankomst. Torsdag  26 juli Kl. 10 invitation til åben prøve med de unge operasangere som har masterclass med Elsebeth Dreisig og pianisten Charles Kilpatrick. Frokost og eftermiddag til egen disposition. Festivalen starter offiecielt kl.18.30 med en kammer koncert i den forhenværende kirke Santa Caterina i Castelvittorio. 20.00 Efter koncerten middag i Castelvittorio  med nogle af festivalens musikere og sangere. Fredag 27.juli Det er markeds dag i kystbyen Ventimiglia. Tilbud om udflugt dertil. (ekstrabetaling 20 euro). Fredag er der jazz og cross-over musik på programmet. Koncerterne starter kl 18.00 i Castelvittorio. Detaljeret program følger. Middag i Castelvittorio. Lørdag 28.juli Opera på piazza'en i Castelvittorio. Bagefter Middag Restaurant Terme i Pigna. Søndag 29 juli Stor koncert med et varieret program på en skøn plet ved Nervia floden. Picnic i det grønne. Mandag den 30. juli Indtil afgang til Nice kl. 16.30  er intet planlagt - dagen er til din disposition. Pust rejser assisterer gerne med div. transport og restaurant reservationer. SK 792      30. juli 2018       Nice - København     2030 2250 Gå til festivalens hjemmeside her.  

Praktisk info

  • Tidspunkt:  25.-30.juli 2018
  • Pris:
  • 9.300 kr. (incl. fly og afhentning til/fra Nice lufthavn). NB! Du er velkommen til at sørge for din egen transport til destinationen - i så fald fratrækkes 1500 kr.
  • Incl. 5 overnatninger i dobbeltværelse i fine B&B's i Pigna.
  • 5 middage på gode lokale restauranter.
  • Reserverede siddepladser til alle koncerterne.
  • Lokal  transport til og fra koncertstederne.
  • Mød musikken backstage. Invitation til nachspiel efter koncerterne med musikerne og sangerne.