Dansk/italiensk Musik Festival

Kort beskrivelse: Den 7.udgave af ”Festival Alta Val Nervia” præsenterer klassiske koncerter. Programmet for 2018 er allerede under planlægning. Med PUST Rejser får du en enestående mulighed for at være tæt på musikken hele festivalen igennem. Ingen andre rejsebureauer har den samme adgang til dette unikke arrangement.

Pris: 8.800

Næste kursus-rejse: 26. - 31. juli 2018  Bestil plads Se alle rejserVelkommen til den 7. Festival Alta val Nervia.  2018 står atter i vokalmusikkens tegn men der bliver også lejlighed til at høre spændende instrumentalensembler.  Castelvittorio Canta (Castelvittorio Synger), og  piazza’en i den pittoreske landsby Castelvittorio omdannes til en scene, hvor der opføres udvalgte arier fra diverse operaer. De autentiske omgivelser er fantastiske og kalder nærmest på en semistage opsætning.

Vi  inviterer atter en gruppe yngre danske sangere, som er på vej i deres karriere, til at deltage i en uges masterclass hvor de, vejledt af de bedste lærerkræfter, øver hen imod at opføre partier/små scener fra kendte italienske operaer på landsbyens smukke piazza.

De udvalgte sangere er hentet dels fra operaakademiet og dels fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Alle sangere der allerede har høstet masser af omtale og roser, selvom de ikke er helt færdiguddannede.

For den dramatiske instruktion står  Elsebeth Dreisig og den engelske instruktør, sanger og pianist Charles Kilpatrick.

Desuden optræder diverse italienske og danske ensembler og solister. Programmet for 2018 er under planlægning.

På denne tur kombineres musik, kultur og kulinariske oplevelser. I kulturmødet mellem Danskerne og Italienerne får begrebet ”La Dolce Vita” en helt ny og livsbekræftende betydning. Både turister og de lokale beboere strømmer til og nyder sammen vores festival i de pragtfulde omgivelser”.

Koncert-rækken finder sted 26.-31.juli 2018 og Pust Rejser sørger for billetter og reserverede siddepladser til alle koncerter. Læs mere på www.altavalnervia.com her kan du se de medvirkende og læse mere om sidste sommers vellykkede festival.

Og her en lille film fra sommeren 2015.

Du får reserveret siddeplads til alle koncerter, samt invitation til VIP-arrangement med musikerne.


Ugens Program

Programmet for 2017 kan læses her i sin fulde længde. Torsdag 27.juli 8.20 Afgang fra København. Ankomst Nice og taxi/minubus videre til destinationen Pigna og Castelvittorio i Nerviadalen i Ligurien i Italien. Ca 65 km og en god times kørsel. PUST Rejser byder på en let frokost ved ankomst. 18.30 Koncert i den forhenværende kirke Santa Caterina i Castelvittorio, men den italienske Morricone Trio, som består af  Paolo Zampini, fløjte ; Luca Pincini, violoncel og Gilda Buttà, klaver.  Alle 3 italienske musikere er  højt respekterede for deres indspilninger af Ennio Morricones musik. Deres fortolkninger af Morricones musik er enestående. 20.00 Efter koncerten middag i Castelvittorio  med alle festivalens musikere. Fredag 28.juli Det er markeds dag i kystbyen Ventimiglia. Tilbud om udflugt dertil. (ekstrabetaling 20 euro). Fredag er der jazz og cross-over musik på programmet. Koncerterne starter kl 18.00 i Castelvittorio. Detaljeret program følger. Middag i Castelvittorio. Lørdag 29.juli Opera på pizzaen i Castelvittorio. Bagefter Middag Restaurant Terme i Pigna. Søndag 30 juli Sopran Elsebeth Dreisig og pianisten Charles Kilpatrick på slap line på piazzaen i Castelvittorio. Fælles middag med landsbyens borgere der inviterer på regionale retter, fest og dans. Mandag den 31. juli Fridag. Pust rejser assisterer gerne med transport og restaurant reservationer. Tirsdag den 1. august Hjemrejse. Afg. Pigna kl 7.30. til Nice. ankomst København kl 13.40. Gå til festivalens hjemmeside her.  

Praktisk info

  • Tidspunkt:  26.-31.juli 2018
  • Pris:
  • 8.800 kr. (incl. fly og afhentning til/fra Nice lufthavn). NB! Du er velkommen til at sørge for din egen transport til destinationen - i så fald fratrækkes 2000 kr.
  • Incl. 5 overnatninger i dobbeltværelse i fine B&B's i Pigna.
  • 4 middage på gode lokale restauranter samt frokostpå ankomstdagen.
  • Reserverede siddepladser til alle koncerterne.
  • Lokal  transport til og fra koncertstederne.
  • Mød musikken backstage. Invitation til nachspiel efter koncerterne med musikerne og sangerne.