Maling & vandring

Kort beskrivelse: Sang – maling – vandring. 5 dage som giver dig en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med dine kreative sider samtidig med at din fysiske form prøves af. Du kan vælge helt frit om du vil blive i samme workshop alle dagene eller skifte hver dag.

Pris: 8.850

Næste kursus-rejse: 1. - 6. juni 2017  Bestil plads Se alle rejser5 FORDYBELSESDAGE i Castelvittorio – 3 emner!

Vælg hver formiddag og eftermiddag mellem 3 forskellige workshops: sang – maling – vandring.

Om aftenen hyggeligt samvær over gode middage i godt selskab.

Dygtige og erfarne undervisere på alle 3 workshops.

Camilla Blachmann – malelærer

Pia Scharling – sanglærer

Camilla West – naturguide og idrætsinstruktør.

Du kan deltage som begynder eller mere øvet i alle 3 fag. Undervisningen tilpasses. Feks behøver du ikke at have sunget før for at få glæde af at lære om sangteknik og synge alle mulige sange. Eller have malet før – eller for den sags skyld vide om du synes det er rart at vandre.

Det hele kan komme an på en prøve:-)

Betragt dagene som en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med dine kreative sider samtidig med at din fysiske form prøves af. Du kan vælge helt frit om du vil blive i samme workshop alle dagene eller skifte hver dag.

Det bærende princip i undervisningen er indlevelsen i den enkeltes muligheder. Derfor henvender turen sig til såvel begyndere som erfarne.

En helt særlig rejse hvor du både kan være aktiv og finde ro og balance.

Prisen er inklusiv:
Malekursus med Camilla Blachmann.
Fly Kbh/Nice retur samt afhentning i Nice lufthavn, inkl. 20 kg indchecket bagage
5 nætter i db.værelse i den autentiske middelalderlandsby Castelvittorio
5 virkelige gode middage med lokale specialiteter.
4 frokoster
Tilbud om udflugt til den  smukke – og mondæne – kystby San Remo.
Smagning af lokal olivenolie.

 

• Indkvartering i hyggelige lejligheder i landsbyen. Husene er nyrestaurerede og istandsat meget smagfuldt. Værelserne er forskelligt indrettede – men alle har en skøn udsigt. Vi bor alle sammen i en radius af max. 100 meter fra hinanden og fra undervisningslokalet.

• Morgenmaden tilbereder man selv, men den lokale købmand har alt hvad hjertet og maven begærer af lækkert italiensk brød, croissanter, frisk frugt, skinke og ost til en billig penge.

• De fleste frokoster indtages i “Asiloen” – en gennemrestaureret bygning, der i tidernes morgen blev brugt som børnehjem. I dag er det byens kulturcenter med spisesal, køkken og tagterrasse – alt til fri afbenyttelse af PUST Rejsers gæster.

• Middage spises samlet på de lokale restauranter med velsmagende regionale retter.

• NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. Medbring flade sko og tøj der kan klare lidt omskift i vejret.

Stedet:

Vi bor i Castelvittorio, som ligger oppe over landsbyen Pigna. Der er en smuk gåtur mellem de 2 landsbyer. Ad landevejen er det små 3 km, men har man mod på det og gode sko tager det kun 20 minutter ned ad æselstien. Har man lyst til at udforske landsbyen om eftermiddagen, er der fint at spadsere overalt. Op ad bjerget eller ned ad bjerget. Der er også en lille badesø lidt længere nede ad bjerget. Der er stille i landsbyen under siestaen, men omkring kl 16.30-17 begynder det at røre på sig og der er igen liv på piazzaen m.m. Restaurant Busciun, på den store P-plads, har en krostue, hvor man kan købe sig en drink, kaffe, is eller andet. Købmanden åbner kl 16.30 cirka.

*Om Asilo’en: PUST Rejsers helt egen kulturhus. Terrassen i Asilo’en er solrig og til fri afbenyttelse for alle. I ”bibiloteket” er der bøger til låns samt salg af rigtig god vin m.m.

Vejret. I juni er vejret varmt og solrigt men det kan også være lunefuldt som i Danmark. Den fantastiske omgivelser med den smukke natur og de meget autentiske små landsbyer bliver der ikke ændret på. De har ligget der i mere end 1000 år og glædet sig til et besøg af os nordboere.

Restauranter & maden er et kapitel for sig…

Der er ikke færre end tre storartede restauranter i den lillebitte by Castelvittorio. Madskribenten og italienseksperten, Anders Grøndahl nævner i øvrigt flere af egnens restauranter i sine bøger. Nogle af måltiderne spiser vi i vores “Centro Culturale” – et mødested hvor der både er plads til at “hænge ud” enten på den store tagterrasse, i “biblioteket” eller i spisestuen. De fleste middage nydes på de bedste af områdets restauranter ,der især præsenterer det lokale køkken og sæsonens råvarer. Glem alt om “turistfælde” restauranter. Vi skal indtage måltider tilberedt enkelt og ærligt med grundighed og kærlighed.


Ugens Program

Dag 1
 •  Ankomst til Castelvittorio. Der serveres en let frokost ved ankomst.
 • Kl. 16 introduktion til dagenes forløb og rundvisning i Castelvittorio.
 • Præsentation af alle 3 workshops.
 • 20.00 velkomstmiddag på den lokale Restaurant Busciun.
Programmet i store træk for de resterende 4 dage:
 • 10-13 Undervisning på det valgte main-gain (hovedfag)
 • 13.00 Fælles frokost
 • Siesta
 • Kl.15.30 Workshops. Frit valg.
 • Kl. 19.30 aperitivo og mikro-foredrag om et spændende emne.
 • 20 Middag
Lørdag foregår undervisningen i San Remo med mulighed for cykeltur langs Middelhavet, besøg i Nobel’s Have med skitseblokken og på marked. Tilbud om sangworkshop om aftenen efter hjemkomst til Castelvittorio. Dag 6 Hjemrejse fra Nice kl 11.20. Ankomst København 13.45.

Praktisk info

NB! Der er trapper og brosten mange steder og derfor ikke egnet for gangbesværede. 
 • Vedr. enkeltværelse: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra. Et dobbeltværelse har ingen tillæg.
 • Betaling og afbestillingsbetingelser: Betaling sker gennem rejsens arrangør PUST Rejser. Depositum på kr. 1.500,- ved bestilling. Restbeløb 2 måneder før afrejse. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling. Hvis rejsen aflyses pga. for få tilmeldte, gives depositum retur.* Rejsen er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
 • Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte  Pia Scharling fra PUST Rejser tlf. 31264100. www.pustrejser.dk.