Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Dit fulde navn som det er skrevet i dit pas, adresse, telefonnummer, og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi indsamler personoplysninger via vores website og ved telefonisk eller personlig henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om den ydelse du gerne vil modtage fra PUST Rejser.

Kundeafdelingen hos PUST Rejser har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til PUST Rejser videregives ikke til tredjemand med mindre dette er nødvendigt for at opfylde den aftale vi har med dig som kunde, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål de anvendes til, hvem oplysningerne evt. videregives til, og hvortil oplysningerne stammer, såfremt de ikke er afgivet af dig selv.. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til PUST Rejser.

PUST Rejser forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere sin persondatapolitik, hvorfor der henvises til hjemmesiden www.pustrejser.dk for den til enhver tid gældende person-datapolitik.

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

PUST Rejser bruger dine oplysninger for at kunne afvikle din rejse og til at kunne yde dig den bedst mulige service. Vi sender dig tilbud, bekræftelser, fakturaer og anden korrespondance på den mail adresse du har oplyst. Vi ringer og sender dig eventuelt SMS, på det telefonnummer du har oplyst. Alt sammen nyttig information for at du kan afvikle din rejse optimalt. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, sender vi dig dette på den mail adresse du har oplyst os.

I henhold til loven

Dine oplysninger bliver behandlet og gemt i henhold til lovgivning på området og så længe det er nødvendigt for at kunne yde den bedst mulige service generelt.

Generelt gælder at det kun er personalet hos PUST Rejser, der har adgang til dine data.

Dine rettigheder

Efter du har kontaktet PUST Rejser og vi har registreret oplysninger om dig har du følgende rettigheder:

  • Få oplysninger om hvilke data vi har i forbindelse med din henvendelse.
  • Besigtige og berigtige.
  • Krav på at få en kopi af de oplysninger, vi har registreret, udleveret.
  • Mulighed for at trække et eventuelt samtykke tilbage.
  • Krav på at blive slettet, hvis;
    • Du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev
    • Dine registrerede oplysninger ikke skal gemmes for at overholde gældende lovgivning.

Er du stadig i tvivl?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilke oplysninger vi har om dig, eller hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler de oplysninger du har givet os.