Generelt om Castelvittorio-lejlighederne

I Castelvittorio indkvarteres man i lejligheder rundt omkring i landsbyen, placeret i den centrale historiske del af Castelvittorio, tæt på kirken, den pittoreske piazza og den lokale købmand.

Lejlighederne er forskelligt indrettet men fælles for dem er, at de er smukt istandsat. De har typisk 3-4 værelser med eget bad til hvert værelse eller bad til deling med een anden person.

Der er både dobbeltværelser og enkeltværelser til rådighed.

Ved tilmelding kan man nævne om man har en særlig lejlighed man gerne vil bo i, eller man kan forlade sig på, at PUST Rejser gør sit yderste for at placere gæster i de allerbedste rammer. 

Beskrivelse af nogle af lejlighederne: 

OBS! TILLÆG: Et eneværelse med eget bad koster 1500 kr ekstra. Et eneværelse med delt bad med een anden person (af samme køn) koster 900 kr ekstra.

Casa Hanne ligger i Castelvittorio, på bakken ovenover Pigna i den allerældste bykerne. Huset består egentlig af to dejlige smalle tre etager huse (det vil sige mange trapper), hver med 2 sove værelser (1 dobbelt og 1 enkelt), altså ialt 4 værelser og 2 badeværelser. Det er fuldstændig nyistandsat (foråret 2016) og er virkelig lækkert og charmerende. Alle har dejlig udsigt mod dalen. Huset ligger smukt placeret på på det lille kirketorv.

fullsizerender-3 img_1210 img_1216 fullsizerender-2 fullsizerender-1 img_1255

unnamed hannes hus by night

FYNBOENS HUS

Smukt istandsat byhus lige ved siden af Casa Hanne. Huset er et smalt  tre etagers huse med 2 sove værelser (med dobbeltsenge) og fælles badeværelse og en flot terrasse med den skønneste udsigt udover dalen. Kan også benyttes som 2 singleværelser med fælles badeværelse. Med mange trapper.

CASA CUGINO  i Castelvittorio. Det er moderniseret for nylig og er pænt og enkelt. Alle 3 værelser har eget bad  og med en dejlig udsigt, enten til piazza’en eller mod dalen. Fælles stor overdækket terrasse mod piazza’en, så man kan følge med i livet i landsbyen. Her er hyggeligt og charmerende og det ligger smukt placeret på piazzaen i landsbyen Castelvittorio. altan-corrado-2

Terrassen med udsigt over piazza'en i Casa Cugino

Værelse på Casa Cugino

Så er der dækket op til morgenbord i Castelvittorio

Så er der dækket op til morgenbord i Castelvittorio

CASA MAURO i Castelvittorio. Det er moderniseret for nylig i traditionel charmerende italiensk stil.  Èt af de ialt 3 værelser har eget bad samt udsigt til piazza’en. De 2 andre værelser deler et flot badeværelse og har begge franske altaner.  Et af værelserne har enkelt senge og er meget velegnet til dobbeltværelse. Balkon på hemsen med formidabel udsigt ud over dalen. Her kan man tilbringe timer med at sidde og læse og filosofere.  Her er hyggeligt og charmerende og det ligger smukt placeret på piazzaen i landsbyen Castelvittorio.

 
ASILO’en
PUST Rejsers eget hus ASILO’en som ligger smukt placeret midt i Castelvittorio råder også over 2 dejlige værelser – et enkelt og et dobbelt – begge med eget badeværelse.
img_0898
terrassen i Asilo'en

terrassen i Asilo’en

IMG_0529

P1130754